cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
  • رب چی چی لاس
  • همه مقالات
  • معرفی محصولات
  • درباره ما
  • گالری تصاویر
  • تماس با ما

رب گوجه فرنگی با کیفیت چه ویژگی‌هایی دارد؟

  • صفحه نخست
  • مقالات
  • رب گوجه با کیفیت
  • رب گوجه فرنگی با کیفیت چه ویژگی‌هایی دارد؟
ناشر تیم تحریریه در دی ۳, ۱۳۹۸
موضوعات
  • رب گوجه با کیفیت
  • رب گوجه چی چی لاس
برچسب
  • بهترین برند رب گوجه
  • رب گوجه فرنگی با کیفیت
  • رب گوجه فرنگی چی چی لاس
  • ویژگی های رب گوجه فرنگی با کیفیت

رب گوجه فرنگی با کیفیت چه ویژگی‌هایی دارد؟ به‌نظر من مهمترین نکته در تشخیص کیفیت نام برندی است که محصول را عرضه  می‌‌کند،در واقع برند خود نمایانگر  میزان کیفیت است؛

رب گوجه فرنگی چی چی لاس


به طور مثال زمانی‌که نام برند «چی چی لاس» را  می‌‌شنویم، مطمئن هستیم که محصولات خوب و مطمئنی خریداری ‌می‌‌کنیم. اما برای معرفی جزئی شاخص‌های کیفی محصول باید به این موارد اشاره کرد:
1.اولین نکته در خرید رب این است که ربی که مواد نگهدارنده نداشته باشد، کپک ‌می‌‌زند.
برای جلوگیری از کپک‌زدگی توصیه می‌‌شود حتماً در یخچال نگهداری شود و زمانی که درب فلزی آن باز  می‌‌شود از درب پلاستیکی استفاده شود
.

۲.دومین ویژگی کیفی محصول، خلوص آن است؛
اصولاً رب باکیفیت غیر از گوجه ترکیبی به آن افزوده نشده باشد و این موضوع زمانی که رب گوجه برای تفت دادن در ظرف پخش ‌می‌‌شود به‌ راحتی قابل مشاهده است.
اگر محصول بی‌کیفیت و ناخالصی داشته باشد، علاوه بر تغییرات رنگی، حالت گلوله گلوله پیدا  می‌‌کند و خالص و یکدست نیست.
3.سومین ویژگی این است که محصول با کیفیت قهوه‌ای رنگ نیست.
ربی که به رنگ قهوه‌ای باشد بیانگر این موضوع است که فرآیند خلاء در آن ‌خوبی صورت نگرفته است‌. گوجه حاوی ماده‌ای به نام «لیکوپین» است که برای بدن بسیار مفید است؛ اگر رنگ رب قهوه‌ای باشد، نشان‌دهنده از بین رفتن این ماده بوده به این علت که رنگ این ماده قرمز و در واقع  قرمزی گوجه به‌دلیل وجود این ماده است
.

http://s7.picofile.com/file/8382692384/photo_2019_12_22_14_38_22.jpg

موضوع مهم در مورد رب گوجه

موضوع مهم دیگری که در رابطه با کیفیت رب گوجه اهمیت دارد، موضوع نمک است.
به تازگی با افزایش قیمت رب تولید رب‌های خانگی بیشتر شده و پروسه تولید در منزل با کارخانه متفاوت است به این صورت که در کارخانه پخت توسط دستگاه با شرایط دمایی و زمانی مناسب صورت  می‌‌گیرد اما در منازل عموماً بر سر گاز و بنا به تشخیص هر شخصی در شرایط دمایی و زمانی متفاوت انجام  می‌‌شود.

?در مجموع رب با کیفیت ربی است که نمک زیادی نداشته باشد، رنگ رب قرمز باشد و به قهوه‌ای نزند؛ یکدست بوده و فاقد ناخالصی باشد.?

http://s6.picofile.com/file/8382684442/photo_2019_12_22_14_38_34.jpg

اشتراک گذاری
0
تیم تحریریه
تیم تحریریه

مطالب مرتبط

فروردین ۲۷, ۱۴۰۴

رب گوجه‌فرنگی شیشه‌ای چی چی لاس؛ کیفیتی که می‌بینید، طعمی که می‌چشید!


بیشتر
بهمن ۲۳, ۱۴۰۳

انواع کنسرو رب گوجه فرنگی چی چی لاس


بیشتر
دی ۲۴, ۱۴۰۳

رب گوجه‌فرنگی چی چی لاس؛ طعمی اصیل با بسته‌بندی متنوع


بیشتر

دیدگاه ها بسته شده است

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان