رب گوجه چی چی لاس ، از جمله محصولات ربی است که پس از استفاده از آن به این نتیجه خواهید رسید که، هیچ رب گوجه ای به کیفیت چی چی لاس نمی رسد. زیرا این محصول به صورت کاملا طبیعی تولید گردیده و در آن از هیچ ماده افزودنی استفاده نشده است. امتحان کنید.
رب گوجه فرنگی به عنوان یکی از فرآوردههایی که با پردازش گوجه فرنگی تولید میشود، هم به عنوان یکی از چاشنیهایی که به غذاهای خانگی افزوده میشود، هم به عنوان ماده افزودنی در بسیاری از محصولات غذایی، دارای تقاضای مصرف بسیار بالایی در همه جای دنیا میباشد.
آنچه هنگام مصرف رب گوجه خوب بسیار اهمیت دارد استفاده از رب گوجهفرنگی با ناخالصیهای کمتر است.
رب، چه خانگی و چه کارخانهای باید رنگ طبیعی گوجهفرنگی را داشته باشد، یعنی نه خیلی قرمز باشد، که در این صورت نشان دهنده استفاده از رنگهای افزودنی است و نه خیلی ارغوانی باشد. در این صورت میتوان گفت از گوجههای نامرغوب استفاده شده است. رنگ رب گوجه باید حد وسط یعنی بین رنگهای صورتی و قرمز باشد. برای تشخیص رب گوجه خوب و بهترین رب گوجهفرنگی میتوانید در حین سرخ کردن به میزان باز شدن رب در روغن توجه کنید.
رب گوجه خوب در روغن به خوبی باز و مخلوط میشود و به صورت یک سس کاملاً یکدست درمیآید؛ اما رب گوجه تقلبی و نامرغوب به محض اینکه به روغن اضافه شود، گوله گوله و یا تکه میشود و مخلوط کردن آن با دشواری صورت میگیرد.
رب گوجهفرنگی باید یکدست و عاری از هرگونه:
از اهداف بلند پایه شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا تولیدکننده رب گوجه فرنگی چی چی لاس احترام و رعایت حقوق مصرف کنندگان، کیفیت عالی رب گوجه چی چی لاس:
رب گوجه چی چی لاس با حفظ کیفیت در طعم و رنگ، تحت شرایط کاملا بهداشتی و زیر نظر متخصصین با تجربه و با استفاده از بهترین مواد اولیه تولید و به دست مشتری میرسد.