تولید رب گوجه شیشه ای درجه یک مختص به شرکت خزر عصاره وارنا با برند چی چی لاس است که این شرکت رب گوجه فرنگی را کاملا ارگانیک و با مدرن ترین دستگاه ها تولید کرده و در داخل و خارج از ایران به فروش می رساند .

تولید رب گوجه شیشه ای درجه یک
ظروف شیشه ای را در حرارت و دستگاه پاستوریزه قرار می دهند و استریل می کنند. فرآیند تولید رب گوجه فرنگی در ظروف شیشه ای با مارک چی چی لاس، در کارخانه ای وابسته به شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا انجام می گیرد. این مجموعه رب گوجه در ظروف شیشه ای را در چند سایز تولید می کند .
از جمله در اوزان :
- ۲۵۰ گرمی
- ۷۵۰ گرمی
- ۱۰۰۰ گرمی
- ۱۵۰۰ گرمی

ویژگی های رب گوجه فرنگی شیشه ای
- پاستوریزه
- مشاهده کیفیت و رنگ رب گوجه در هنگام خرید
- غلیظ و با صرفه
- نگهداری آسان
- دارای آخرین استانداردهای بین المللی و کیفی
- بدون مواد نگهدارنده
- دارای لوگوی سیب سبز سلامت سازمان غذا و دارو
- دارای جدول ارزش غذایی در ۳۰ گرم از محصول
- بهداشتی بودن و قابلیت شستشو و ضد عفونی کردن
- خنثی بودن شیشه و عدم واکنش آن با رب گوجه
- حفظ رنگ و طعم رب
- ایجاد ماندگاری بالا در صورت محافظت از اکسیداسیون
- استفاده و نگهداری آسان
- غلیظ و با صرفه بریکس (۲۹-۲۷)
- دارای آخرین استانداردهای کیفی
- رنگ طبیعی و طعم دلپذیر
- دارای نشانگر سیب سبز سلامت
- ۱.۵ درصد نمک تصفیه شده
- ارائه نمای زیباتر از محصولات داخل آن
- مقبولیت بیشتر بین مشتریان
