منظور بریکس سس تند همدانیان و رب گوجه چیست؟ آیا می دانید که رب گوجه هایی بریکس بالاتر دارند، مرغوب تر خواهند بود.
هر کالایی برای این که دارای قیمت باشد، براساس فاکتورهایی کیفیت سنجی می شود.
کیفیت رب گوجه براساس بریکس خواهد بود. این اصطلاح نشان از غلظت رب گوجه دارد.
غلظت هایی که هرچه سفت تر باشد، یعنی میزان کمتری از آنها در غذا رنگ و طعم ایجاد می کند.
البته به شرطی که تنها از طریق خود رب تولید شده باشد و مواد افزودنی نداشته باشد.
درجه بریکس یک معیار تعیین میزان شکر در محلول است که بستگی به میزان انکسار دارد.
یک درجه بریکس برابر است با یک گرم ساکاروز در ۱۰۰ گرم محلول.
سس دیپ سالسا مهرام و درجه بریکس نشان دهنده درصد وزن مواد جامد موجود در یک محلول به وزن کل محلول می باشد، یا به عبارت دیگر درصد وزنی مواد جامد موجود در محلول.
پس هرچه در بریکس محلولی بیشتر باشد، غلظت مواد جامد در آن محلول:
برای مثال ملاس، بیشتر و مقدار آب محلول کمتر است.
وزن مخصوص (وزن حجمی-وزن واحد حجم) مواد در دماهای مختلف متفاوت است.
می بایست برای مقایسه صحیح و استفاده درست از جداول موجود برای مواد مختلف (از جمله ملاس)، اندازهگیریها همیشه در دمای ثابت و معینی انجام شود.
دقیقترین روش در تعیین درجه بریکس یک محلول عبارتست از وزن کردن حجم معینی از محلول (ماده) بخصوص.
در این روش می بایست دقت کرد که اندازهگیری حجم و وزن درست و دقیق و در دمای آزمایشگاه صورت گیرد.