تولید رب با کیفیت صنعتی چی چی لاس و رب انار خانگی ساوه، بر عهده شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا می باشد که این محصول را به صورت تازه و به روز تولید و آماده برای فروش می نماید. برای سفارش این محصول با کیفیت با ما در ارتباط باشید.
گوجهفرنگیها و رب انار درجه یک ۱۴۰۱، پس از پاک کردن و شستن، با دستگاههای خاصی خرد و له میشود. البته هنگام له کردن، قدری حرارت هم به آنها میدهند تا هم آنزیمهایی که دارند از بین برود و هم پوست و دانه گوجهها به سادگی از گوشتشان جدا شود. پس از له کردن، گوجهها را با یک دستگاه صافی، صاف میکنند تا آب آنها کاملاً جدا شود.
سپس آب گوجه را در دستگاه تغلیظ کننده میریزند و آن را تحت خلأ تغلیظ میکنند تا آب گوجه به شکل رب گوجه دربیاید. استفاده از خلأ کمک میکند تا حرارت کمتری برای تولید رب استفاده شود و درنتیجه به حفظ ترکیبات مغذی، قرمزی رب و پیشگیری از سیاه شدن رنگ آن کمک میکند. وقتی غلظت مواد جامد در آب رب گوجهفرنگی به حد استاندارد رسید، آن را داخل قوطیهای مخصوص، بستهبندی میکنند. سپس قوطیهای دربسته را برای استریل شدن داخل دستگاه اتوکلاو قرارمی دهند.
این دستگاه باعث میشود اگر میکروارگانیسمهایی مانند کپک یا مخمرها داخل قوطی وجود داشته باشد، با حرارت اتوکلاو از بین بروند و نتوانند داخل قوطی رشد کنند.
در این صورت میتوان قوطیهای رب دربسته را به مدت طولانی (با توجه به تاریخ انقضای درجشده روی قوطی) و بدون نگرانی از فساد، نگهداری کرد.
برای تولید رب با کیفیت و بهترین خواص ، اغلب از گوجههای:
تمامی مشخصاتی که ذکر شد در تولید رب با کیفیت با برند چی چی لاس صادق است. زیرا شرکت خزر عصاره وارنا تمام تلاش خود را بر پایه تولید با کیفیت ترین محصول بنا نهاده است.