cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
  • رب چی چی لاس
  • همه مقالات
  • معرفی محصولات
  • درباره ما
  • گالری تصاویر
  • تماس با ما

تولید رب با کیفیت صنعتی چی چی لاس

  • صفحه نخست
  • مقالات
  • رب گوجه چی چی لاس
  • تولید رب با کیفیت صنعتی چی چی لاس
ناشر تیم تحریریه در اردیبهشت ۱۵, ۱۳۹۸
موضوعات
  • رب گوجه چی چی لاس
برچسب
  • تولید رب با کیفیت
  • تولید رب چی چی لاس
  • رب با کیفیت چی چی لاس
خرید رب شیشه ای

خرید رب شیشه ای 1500 گرمی چی چی لاس

تولید رب با کیفیت صنعتی چی چی لاس و رب انار خانگی ساوه، بر عهده شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا می باشد که این محصول را به صورت تازه و به روز تولید و آماده برای فروش می نماید. برای سفارش این محصول با کیفیت با ما در ارتباط باشید.

روند تولید رب گوجه صنعتی

گوجه‌فرنگی‌ها و رب انار درجه یک ۱۴۰۱، پس از پاک کردن و شستن، با دستگاه‌های خاصی خرد و له می‌شود. البته هنگام له کردن، قدری حرارت هم به آن‌ها می‌دهند تا هم آنزیم‌هایی که دارند از بین برود و هم پوست و دانه گوجه‌ها به‌ سادگی از گوشتشان جدا شود. پس از له کردن، گوجه‌ها را با یک دستگاه صافی، صاف می‌کنند تا آب آن‌ها کاملاً جدا شود.

سپس آب گوجه را در دستگاه تغلیظ کننده می‌ریزند و آن را تحت خلأ تغلیظ می‌کنند تا آب گوجه به شکل رب گوجه دربیاید. استفاده از خلأ کمک می‌کند تا حرارت کمتری برای تولید رب استفاده شود و درنتیجه به حفظ ترکیبات مغذی، قرمزی رب و پیشگیری از سیاه شدن رنگ آن کمک می‌کند. وقتی غلظت مواد جامد در آب رب گوجه‌فرنگی به حد استاندارد رسید، آن را داخل قوطی‌های مخصوص، بسته‌بندی می‌کنند. سپس قوطی‌های دربسته را برای استریل شدن داخل دستگاه اتوکلاو قرارمی دهند.

https://iranpaste.ir/wp-content/uploads/2019/05/video-4.mp4

دستگاه اتوکلاو چیست؟

این دستگاه باعث می‌شود اگر میکروارگانیسم‌هایی مانند کپک یا مخمرها داخل قوطی وجود داشته باشد، با حرارت اتوکلاو از بین بروند و نتوانند داخل قوطی رشد کنند.

در این صورت می‌توان قوطی‌های رب دربسته را به مدت طولانی (با توجه به تاریخ انقضای درج‌شده روی قوطی) و بدون نگرانی از فساد، نگهداری کرد.

تولید رب با کیفیت چی چی لاس

برای تولید رب با کیفیت و بهترین خواص ، اغلب از گوجه‌های:

  • درشت
  • دارای پوست نازک
  • بافت نرم
  • توپر
  • رنگ قرمز تند هم در پوسته و هم در گوشت
  • کاملاً رسیده
  • طعم مطلوب
  • درصد مواد جامد محلول بالا و نیز گوجه‌های سالم
  • بدون هسته و آلودگی به کپک 
  • و سایر آفات استفاده می‌شود.

تمامی مشخصاتی که ذکر شد در تولید رب با کیفیت با برند چی چی لاس صادق است. زیرا شرکت خزر عصاره وارنا تمام تلاش خود را بر پایه تولید با کیفیت ترین محصول بنا نهاده است.

تولید رب با کیفیت تولید رب با کیفیت

اشتراک گذاری
0
تیم تحریریه
تیم تحریریه

مطالب مرتبط

فروردین ۲۷, ۱۴۰۴

رب گوجه‌فرنگی شیشه‌ای چی چی لاس؛ کیفیتی که می‌بینید، طعمی که می‌چشید!


بیشتر
بهمن ۲۳, ۱۴۰۳

انواع کنسرو رب گوجه فرنگی چی چی لاس


بیشتر
دی ۲۴, ۱۴۰۳

رب گوجه‌فرنگی چی چی لاس؛ طعمی اصیل با بسته‌بندی متنوع


بیشتر

دیدگاه ها بسته شده است

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان