رب گوجه منجی با کیفیت، محصولی از شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بسته بندی های مختلف جهت فروش در داخل و بازارهای برون مرزی و صادرات به کشورهای اروپایی عرضه می گردد.
دو نوع گوجه فرنگی محلی و گلخانهای در بازار موجود است؛ که از هر دو نوع گوجه فرنگی محلی و گلخانهای میتوان استفاده کرد، که هر یک مزایا و کاستیهایی دارد. گوجه فرنگی محلی رب کمتری میدهد اما باعث میشود رب کپک نزند و دیرتر خراب شود.گوجه فرنگی گلخانهای گرانتر است اما رب بیشتری از آن حاصل میشود. رب گوجه منجی از گوجه های سالم و گوشتی استفاده شده و دارای کیفیت بسیار بالایی می باشد. اگر شما عزیزان برند چی چی لاس مجموعه خزر عصاره وارنا را امتحان کرده باشید می دانید که این محصول از چه کیفیت مطلوبی برخوردار است.
کارخانه تولید رب گوجه با برند منجی معمولاً گوجههایی را استفاده میکند که بیضی شکل هستند زیرا دارای گوشت بیشتر و آبدار هستند. گوجه فرنگی باید کاملاً قرمز و رسیده باشد و بخشهایی از گوجه زرد یا سبز و سفید نباشد. زیرا قسمت سبز رنگ گوجه سرطان زا می باشد و برای سلامتی خطرناک است. از انتخاب گوجههای لهیده، خراب و کپک زده باید خودداری شود چراکه سالم نیست و طعم رب را تغییر میدهد.
رب گوجه فرنگی منجی در کنار، برند چی چی لاس تولید و بسته بندی شده و برحسب سفارش به کشورهایی که درخواست خود را ثبت نموده اند ارسال می شود. کشور ایران به لحاظ تولید رب گوجه فرنگی در جایگاه هفتم و به لحاظ صادرات رب گوجه فرنگی در جایگاه ششم دنیا قرار گرفته است. کشورهای همسایه ایران به خصوص دو کشور عراق و افغانستان به دلیل قرابت فرهنگی و ذائقهای که با ایران دارند، بیشترین وارد کنندگان رب گوجه فرنگی از ایران میباشند. کشورهای هدف صادرات رب گوجه فرنگی ایران یعنی کشورهای که بیشترین صادرات رب گوجه فرنگی ایران به آن ها صورت میگیرد، شامل ۷ کشور: