رب گوجه فرنگی کارخانه ای چی چی لاس شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا، در کارخانه با رعایت اصول و استانداردهای بین المللی و دستگاههای مکانیزه تولید می گردد. رب گوجه فرنگی کارخانه ای بهتر است یا خانگی؟
در حال حاضر رب گوجه فرنگی با نام تجاری چی چی لاس را شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا تولید می کند.
رب گوجه هایی که در کارخانه تولید می شود از نظر بهداشتی کاملا تائید شده می باشد و تمام مراحل تولید رب به صورت مکانیزه و با استفاده از ماشین آلات صنعتی صورت می گیرد. و درجه حرارت، برای تولید محصول طوری تنظیم می گردد که ارزش غذایی رب گوجه حفظ می گردد، اما رب گوجه های خانگی به دلیل استفاده از وسایل ابتدایی و خانگی و نداشتن اطلاعات کافی در مورد میزان حرارت متناسب برای تهیه رب، مواد مغذی رب از بین می رود.
گوجهفرنگیها را پس از پاک کردن و شستن، با دستگاههای خاصی له میکنند. البته هنگام له کردن، قدری حرارت هم به آنها میدهند تا هم آنزیمهایی که دارند از بین برود و هم پوست و دانه گوجهها به سادگی از گوشتشان جدا شود. پس از له کردن، گوجهها را با یک دستگاه صافی، صاف میکنند تا آب آنها کاملاً جدا شود. سپس آب گوجه را در دستگاه تغلیظ کننده میریزند و آن را تحت خلأ تغلیظ میکنند تا آب گوجه به شکل رب گوجه دربیاید. وقتی غلظت مواد جامد در آب رب گوجهفرنگی به عدد ۲۸ رسید، آن را داخل ظروف مخصوص، بستهبندی میکنند.
از جمله مشخصات رب گوجه کارخانه ای به قرار زیر است: