واژه اسپتیک را ممکن است در صنایع غذایی بارها و بارها شنیده باشید. اسپتیک یکی از فرآیندهای تولید در صنایع غذایی بوده و یک روش فرآیند برای محصولات مایع (به خصوص مواد غذایی یا دارویی) از پیش استریلیزه شده است. فرآیند اسپتیک، می تواند قابلیتی را برای یک محصول پایدار به گونهای ایجاد کند که نیازی به یخچال نداشته باشد. دانش اسپتیک یکی از فناوری های مهم در صنعت دارویی، غذایی و بهداشتی است .
مشخصات رب گوجه فرنگی اسپتیک
- آب تغلیظ شده گوجه درجه یک
- رب گوجه با بریکس ۳۸- ۳۶
- رب گوجه خالص بدون مواد جانبی
- بدون نمک
- بدون مواد نگهدارنده
- رب گوجه در کیسه های مخصوص پرشده و سپس در بشکه های اسپتیک قرار می گیرند
- در وزن ۲۳۵ کیلوگرم
- بشکه های فلزی آبی رنگ
- بافت بسیار سفت و غلیظ
- نگهداری آسان
- ماندگاری بالا رب گوجه فرنگی
جهت استعلام قیمت و سفارش با مجموعه در تماس باشید .
فرآیند بسته بندی اسپتیک
فرآیند بسته بندی اسپتیک شامل موارد زیر است :
- استریلیز کردن مواد بسته بندی یا ظرف و بسته شدن آن قبل از اینکه با رب گوجه فرنگی پر شود
- استریلیز کردن تجهیزات درگیر در پردازش رب گوجه فرنگی
- حفظ استرلیزه در کل سیستم تولید