خواص درمانی رب گوجه فرنگی را شرکت تولیدی صنایع غذایی خزر عصاره وارنا به اختصار به شرح آن پرداخته است:
رب یکی از مهمترین مواد غذایی است که باید در آشپزخانه داشته باشید.
با اینکه رب گوجه رنگ و تازگی گوجه فرنگی را ندارد ولی تمام خواص گوجه فرنگی تازه در رب هم هست.
فقط یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی تمام آنتی اکسیدانها، آهن، پتاسیم و ویتامین B روزانه مورد نیاز بدن را تامین میکند.
با بررسی مصرف پخته یا خام گوجه فرنگی به این نتیجه رسیدند که :
ویژگیهای آنتی اکسیدانی گوجه فرنگی،وقتی به صورت خام مصرف میشود، هنگام مراحل هضم از بین میرود.
اما شکل پخته و رب آن، میتواند انجسام آنتی اکسیدان لیکوپن را هنگام هضم بیشتر کرده و آن جذب بدن شود.
رب گوجه فرنگی نسبت به گوجه فرنگی خام، فواید بیشتری دارد.
این ویتامین به خاطر آنتیاکسیدانت بودنش بسیار مشهور است.
ولی همچنین میتواند انتقال دهندههای عصبی و کلاژن هم تولید کند که در صافی پوست و محکم شدن رباطها نقش مهمی دارند.
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ۳.۵ میلیگرم از این ویتامین حیاتی را دارد.
افزودن رب گوجه فرنگى به رژيم غذايى روزانه، پوست را در برابر اشعههاى مضر ماوراء بنفش محافظت مىکند.
افزودن پنج قاشق غذاخورى رب گوجه فرنگى به رژيم غذايى روزانه داوطلب توانست با محافظت از پوست در برابر آثار اشعه ماوراء بنفش، مانع از آسيب پوستى شود.
گوجه فرنگی به علت داشتن ویتامین C و پتاسیم زیاد در تنگ كردن منافذ پوست مؤثر است
آنتیاکسیدانهای موجود در گوجه میتواند از پیری زودرس پوست پیشگیری کرده و استرسهای اکسیداتیو را کاهش دهد.
گوجه همچنین منبع غنی ویتامین A، C و E است که میتواند به پوست درخشش خاصی دهد.