تولید رب گوجه فرنگی در بسته بندی قوطی فلزی با برند چی چی لاس و رب انار ترش ۱۴۰۱ در انواع مختلف با بهترین کیفیت برای مصرف داخلی و صادرات به کشورهای هسایه و اروپایی انجام می شود. آیا می دانید تولید رب گوجه فرنگی در قوطی چه فوایدی دارد؟ رب گوجه چی چی لاس در قوطی های فلزی چه مشخصاتی دارد؟
به طور کلی روند تولید رب گوجه فرنگی و رب انار خوش ذوق در ظروف شیشه ای و قوطی ، تفاوتی با هم ندارند و همه در شرایط یکسان تولید می شوند و ارزش غذایی آنها با هم برابراست. اما رب گوجه فرنگی در قوطی های فلزی مطمئن ترند و مدت زمان بیشتری می توان آن ها را نگهداری کرد.
علت ماندگاری بیشتر در قوطی فلزی این است که امکان استریل قوطی و نگهداشتن آن در دستگاه پاستوریزه بهتر و بیشتر از شیشه است. گفتنی است شیشه ها را نیز در حرارت و دستگاه پاستوریزه قرار می دهند و استریل می کنند، اما میزان حرارتی که به قوطی ها می توان وارد کرد بیشتر از شیشه است . چون مقاومت قوطی در برابر حرارت بیشتر است.
پیش از باز کردن در رب گوجه فرنگی، باید سطح خارجی قوطی را به خوبی با مایع ظرف شویی بشویید و سپس در قوطی را باز کنید. رب گوجه فرنگی در برابر فساد بسیار حساس است. برای ماندگاری بیشتر رب و جلوگیری از کپک زدن آن، بهتر است پس از بازکردن در قوطی رب، محتوی قوطی را در یک ظرف شیشهای دردار خالی کنید و آن را در یخچال قرار دهید.
رب گوجه فرنگی چی چی لاس، تولیدی شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا هم از این روند استفاده می نماید و رب گوجه های تولید شده در قوطی های فلزی و با سه نوع درب (معمولی، آسان بازشو و آسان بازشو با درپوش پلاستیکی) و در اوزان: