خیار شور به دو شکل پاستوریزه و تخمیری تولید و مصرف می شود. خیارشور پاستوریزه به صورت صنعتی و در کارخانجات مواد غذایی تولید و سپس پاستوریزه می گردد. خیار شور تخمیری معمولاً در کارگاه های سنتی یا در منازل تهیه می شود.
در ادامه درباره مراحلی که باید خیار در یک کارخانه تولیدی طی کند تا به خیارشور تبدیل شود، می پردازیم.
تولید خیارشور
- شستشو :در این مرحله خیار های خریداری شده را از هرگونه آلودگی پاک می کنند، که این کار را می توان به راحتی به وسیله روش غوطه ورسازی خیار در آب انجام داد.
- درجه بندی :این مرحله در تولید خیارشور از اهمیت بالایی برخوردار است. درجه بندی را بر اساس معیارهایی مانند شکل و اندازه، بافت، عیوب ظاهری، مزه و عطر، رسیده وتازه بودن و رنگ انجام می دهند.
- جداسازی :بعد از مرحله شستشو و درجه بندی عمل جداسازی انجام می شود.در این مرحله قسمت های زائد و خیار هایی که از نظر کیفی مناسب این خط تولید نیستند جدا می شوند.
- جداسازی انتهای خیار :سپس خیار های آماده شده وارد دستگاه دم گیری می شود تا انتهای خیار را از آن جدا کند. این را در نظر داشته باشید که این عمل می تواند به راحتی به صورت دستی هم نیز انجام شود.
- شستشو برای بار دوم :در این مرحله دوباره باید عمل شستشو انجام شود که این بار این عمل به وسیله اسپری آب با فشار بالا انجام می شود.
- قراردادن خیارها در شیشه :این مرحله از خط تولید نیز به صورت دستی و یا به وسیله ی دستگاه های تمام اتوماتیک انجام می شود.
- آماده کردن محلول :محلول آب نمک و سرکه را آماده می کنند پس از تهیه محلول آن را وارد دیگ دوجداره می نماییم و تا دمای ۹۵ درجه سانتیگراد گرم می کنیم.
- پر کردن آب نمک درون محصول :پس از تهیه آب نمک آن را بوسیله دستگاه پرکن مایعات به خیارشورهای داخل شیشه اضافه می کنند.
- عمل پاستوریزاسیون و دستگاه دربندی : برای ماندگاری بیشتر خیارشور ها، آن ها را وارد دستگاه پاستوریزاسیون می کنیم.سپس دستگاه دربندی که دارای یک مخزن است در ابتدای کار درب ها در آن ریخته می شوند و به تدریج برای دربندی مورد استفاده قرار می گیرند. این دستگاه هدهای چرخنده ای دارد که با چرخش خود عمل دربندی را انجام می دهد.
- دستگاه اتیکت چسبان:در این قسمت شیشه ها از یک سمت وارد دستگاه شده و پس از برخورد قسمت لیبل زنی، شیشه مورد استفاده مقداری می چرخد و لیبل به آن می چسبد و سپس از سمت دیگر شیشه های لیبل زده شده خارج می شوند.
- بسته بندی شرینک:در این دستگاه شیشه های خیارشور که در مراحل قبل دربندی و اتیکت زنی شده اند، شرینگ می شوند. این عمل هم به صورت اتوماتیک و هم با استفاده از نیروی انسانی انجام می شود.
خیار شور در کنار بسیاری از غذاها به خصوص غذاهای ساندویچی مورد استفاده قرار میگیرد.حالا که در خصوص طرز تولید خیار شور برایتان صحبت کردیم بهتر است با مارک خوب خیار شور آشنا شوید.
خیارشور چی چی لاس
شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات خیارشور چی چی لاس در وزن های مختلف در سطح بین اللملی می نماید .
محصولات تولیدی این شرکت با نام تجاری چی چی لاس با بهره گیری از بهترین میوههای باغات تهیه و فرآوری میگردد و با استفاده از بسته بندیهای مدرن و قابل رقابت توانسته است در بازار داخلی و بین المللی بدرخشد.
ثبت سفارش+خرید
خیارشور چی چی لاس تهیه شده از خیارهای لذیذ و ترد و سبزیجات معطر و تازه میباشد این محصول بدون مواد نگهدارنده و افزودنیهای غیر مجاز تهیه میگردد.این شرکت خیارشور باکیفیت چی چی لاس را در وزن های ۲۰۰، ۴۸۰، ۶۸۰، ۱۵۰۰گرمی و قوطی ۸۰۰ و۴۰۰۰ گرمی توزیع می نماید.شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با تولید خیارشور درجه یک این امکان را برایتان فراهم کرده تا هر زمان که نیاز داشتید به آن دسترسی داشته باشید.
جهت اطلاع از قیمت نهایی این محصول و ثبت سفارش خود می توانید از طریق شماره های درج شده در سایت تماس حاصل نمایید.انبار محصولات در استان مازندران واقع در شهر ساری می باشد.