بریکس رب گوجه چیست؟ آیا می دانید رب گوجه هایی که بریکس بالاتر دارند، مرغوب تر خواهند بود.کیفیت رب گوجه براساس بریکس خواهد بود. این اصطلاح نشان از غلظت رب گوجه دارد. غلظت هایی که هرچه سفت تر باشد، یعنی میزان کمتری از آنها در غذا رنگ و طعم ایجاد می کند.
درجه بریکس یک معیار تعیین میزان شکر در محلول است که بستگی به میزان انکسار دارد.یک درجه بریکس برابر است با یک گرم ساکاروز در ۱۰۰ گرم محلول. درجه بریکس نشان دهنده درصد وزن مواد جامد موجود در یک محلول به وزن کل محلول می باشد، یا به عبارت دیگر درصد وزنی مواد جامد موجود در محلول. پس هرچه در بریکس محلولی بیشتر باشد، غلظت مواد جامد در آن محلول:
برای مثال ملاس، بیشتر و مقدار آب محلول کمتر است.
بریکس انواع بسته بندی رب گوجه فرنگی :
در اکثر مواقع ربهایی که در خانه و به دست تولید کنندگان غیرمتخصص تولید میشود چون بیش از حد حرارت می بیند خواصیت آنتیاکسیدانی اش را از دست میدهد و دیگر جز مواد مغذی حساب نمی شود پس بهتر است از ربهای کارخانهای استفاده کنید.