cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
  • رب چی چی لاس
  • همه مقالات
  • معرفی محصولات
  • درباره ما
  • گالری تصاویر
  • تماس با ما

کپک زدن خیارشور خطراتی دارد که باید از آن جلوگیری کرد!

  • صفحه نخست
  • مقالات
  • بسته بندی شیشه ای
  • کپک زدن خیارشور خطراتی دارد که باید از آن جلوگیری کرد!
ناشر تیم تحریریه در دی ۲۰, ۱۴۰۲
موضوعات
  • بسته بندی شیشه ای
  • خیارشور چی چی لاس
  • مقالات
برچسب
  • خیارشور چی چی لاس
  • خیارشور شیشه ای چی چی لاس
  • دلایل مهم کپک زدن خیارشور
  • صادرات خیارشور
  • کپک زدن خیارشور

خیلی از مواد غذایی به دلیل رطوبت و یا رعایت نکردن نکات بهداشتی دچار کپک می‌شوند. خیارشور نیز از این قاعده مستثنی نیست. اگر اصول تهیه و نگهداری آن رعایت نشود، خیلی زود کپک‌های سفید یا آبی روی آن تشکیل می‌شود که می‌تواند برای سلامتی مضر باشد.

کپک خیارشور و خطرات آن

کپک‌ها از میلیون‌ها میسلیوم تشکیل شده‌اند. برخی از آن‌ها بیماری‌زا بوده و می‌توانند مشکلات جدی برای سلامتی ایجاد کنند. به‌خصوص اگر خیارشور حاوی سرکه کپک بزند، تقریبا همیشه کپک آن بیماری‌زا خواهد بود.

علت کپک زدن خیارشور

  • نگهداری در محیط گرم و مرطوب

  • استفاده از آب غیرجوشیده

  • کم بودن نمک یا سرکه در ترکیب

  • رعایت نکردن اصول بهداشتی هنگام تهیه یا بسته‌بندی

راهکارهای جلوگیری از کپک زدن خیارشور

  1. نگهداری در یخچال
    بهترین روش برای جلوگیری از کپک، نگهداری خیارشور در محیط خنک است.خیارشور را همیشه در یخچال بگذارید و اجازه ندهید مدت طولانی در دمای محیط بماند.

  2. استفاده از آب جوشیده

    برای تهیه خیارشور، آب را بجوشانید، صبر کنید خنک شود و سپس آن را به کار ببرید. این کار مانع ورود میکروب و قارچ‌ها به محصول می‌شود.

  3. افزودن نمک کافی
    برای هر لیتر آب خیارشور، دو قاشق غذاخوری نمک لازم است. نمک علاوه بر طعم‌دهی، خاصیت ضدعفونی‌کننده دارد و مانع رشد کپک می‌شود.

  4. استفاده از سرکه
    سرکه هم طعم خیارشور را ترد و خوشمزه می‌کند و هم عمر نگهداری آن را افزایش می‌دهد. نسبت دقیق مواد باید رعایت شود تا بهترین نتیجه به دست آید.

جلوگیری از کپک زدن خیارشور با چند ترفند تضمینی !

چرا خیارشور فله‌ای کپک می‌زند؟

خیلی از خیارشورهای فله‌ای به دلیل رعایت نشدن اصول بهداشتی و نگهداری نامناسب، بیشتر در معرض کپک‌زدگی و آلودگی هستند. به همین دلیل متخصصان تغذیه مصرف آن‌ها را توصیه نمی‌کنند.

خیارشور صنعتی خزر عصاره وارنا

شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه و بهره‌گیری از خطوط پیشرفته صنعتی، اقدام به تولید و صادرات خیارشور با برند چی چی لاس کرده است.
این محصول در اوزان مختلف شامل:

  • ۲۰۰ گرمی

  • ۴۸۰ گرمی

  • ۶۸۰ گرمی

  • ۱۵۰۰ گرمی

  • قوطی‌های ۸۰۰ گرمی و ۴۰۰۰ گرمی

فرآوری و بسته‌بندی شده و به بازار داخلی و بین‌المللی عرضه می‌شود.

📍 انبار محصولات این شرکت در استان مازندران، شهر ساری واقع شده است.
☎️ برای اطلاع از قیمت نهایی و ثبت سفارش، می‌توانید با شماره‌های درج‌شده در سایت تماس بگیرید.

اشتراک گذاری
0
تیم تحریریه
تیم تحریریه

مطالب مرتبط

اردیبهشت ۷, ۱۴۰۴

صادرات خیارشور چی چی لاس| خیارشور ایرانی با طعم جهانی


بیشتر
فروردین ۲۷, ۱۴۰۴

رب گوجه‌فرنگی شیشه‌ای چی چی لاس؛ کیفیتی که می‌بینید، طعمی که می‌چشید!


بیشتر
فروردین ۲۵, ۱۴۰۴

خیارشور چی چی لاس؛ سفیر طعم ایران در جهان


بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان