cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
  • رب چی چی لاس
  • همه مقالات
  • معرفی محصولات
  • درباره ما
  • گالری تصاویر
  • تماس با ما

کپک زدن خیارشور خطراتی دارد که باید از آن جلوگیری کرد!

  • صفحه نخست
  • مقالات
  • بسته بندی شیشه ای
  • کپک زدن خیارشور خطراتی دارد که باید از آن جلوگیری کرد!
ناشر تیم تحریریه در دی ۲۰, ۱۴۰۲
موضوعات
  • بسته بندی شیشه ای
  • خیارشور چی چی لاس
  • مقالات
برچسب
  • خیارشور چی چی لاس
  • خیارشور شیشه ای چی چی لاس
  • دلایل مهم کپک زدن خیارشور
  • صادرات خیارشور
  • کپک زدن خیارشور

بسیاری از مواد غذایی به دلیل رطوبت و رعایت نکردن برخی نکات بهداشتی کپک‌هایی به رنگ آبی و یا سفید بر روی آنها بسته می‌شود که برخی از آنان سلامتی مصرف‌کنندگان را به خطر می‌اندازد! تهیه خیارشور نیز کار هر کسی نیست چون با رعایت نکردن برخی نکات بهداشتی احتمال کپک زدن خیارشور بالا می‌رود!

.شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات خیارشور در وزن های مختف در سطح بین اللملی می نماید .

چرا کپک زدن خیارشور بیماری‌زا است!؟

کپک خیارشور دو دسته است که برخی از انواع آن بیماری‌زا هستند و برخی دیگر هیچ مشکلی برای بدن انسان به وجود نمی‌آورند.

کپک خیارشور در واقع تشکیل شده از میلیون‌ها میسلیوم است که در شرایطی می‌توان این اطمینان را داشت که این کپک‌ها حتما بیماری‌زا است. در صورتی که مواد اولیه تهیه شده خیارشور دارای سرکه باشد و کپک بزند اطمینان داشته باشید که این کپک‌ها بیماری‌زا خواهند بود.

علت کپک زدن خیارشور!

با یک راهکار ساده می‌توانید از کپک زدن خیارشور جلوگیری کنید به این صورت که اگر بسته بندی خیارشورها را در فضای خنک نگه‌داری کنید هیچ‌گاه با کپک زدن خیارشور مواجه نخواهید شد! پس تا می‌توانید، شیشه خیارشور را در یخچال نگه دارید و در صورتی که آن را در بیرون از یخچال قرار دادید بیشتر از چند ساعت نمی‌توانید این محصول را بدون کپک داشته باشید.

دشمن زمانه کپک‌ها را بشناسید!

جلوگیری از کپک زدن خیارشور با چند ترفند تضمینی !

آب جوشیده مانع کپک زدن می‌شود!

برای جلوگیری از کپک زدن خیارشورها در طول تهیه محصول باید از آب جوشیده شده استفاده کنید تا مانع از بروز هر گونه میکروب و کپکی به خیارها شود.

نمک قاتل جانی کپک‌ها

برای هر لیتر خیارشور دو قاشق غذاخوری نمک لازم است تا به خوبی مواد لازم علاوه بر طعم‌دار شدن، ضدعفونی شود! این مقدار تناسب نمک را رعایت کنید چون شوری زیاد خیارشور هم علاوه بر این که ضرر دارد و موجب فشارخون می‌شود طعم مواد را نیز بد مزه می‌کند.

سرکه از ضروریات خیارشور است تا کپک نزند!

اندازه مواد مورد نیاز خیارشور باید به دقت بررسی شود تا نتیجه مطلوبی به دست بیاید!

سرکه نیز یکی دیگر از مواد مورد نیازی است که اگر در خیارشور به کار برده شود خیارها را ترد و طعم‌دار می‌کند و در مدت زمان کمتری خیارها تبدیل به خیارشور می‌شود و با وجود سرکه مدت زمان ماندگاری محصول نیز بالا می‌رود!

از دلایل مهم کپک زدن خیارشور

از دلایل مهم کپک زدن خیارشور رعایت نکردن نکات بهداشتی در تهیه این محصول است؛ بسیاری از انواع کپک‌ها بیماری‌زا هستند و بیشتر خیارشورهای فله‌ای در بازار و … مستعد بیماری بوده‌اند که مصرف آنان از طرف متخصصان تغذیه نیز توصیه نمی‌شود.

شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا توانسته، با به‌کارگیری نیروهای مجرب و خطوط صنعتی با فناوری‌های پیشرفته و به‌روز، این محصول را فرآوری و بسته‌بندی کند و در وزن های ۲۰۰، ۴۸۰، ۶۸۰، ۱۵۰۰گرمی و قوطی ۸۰۰ و۴۰۰۰ گرمی توزیع نماید.

جهت اطلاع از قیمت نهایی این محصول و ثبت سفارش خود می توانید از طریق شماره های درج شده در سایت تماس حاصل نمایید. انبار محصولات در استان مازندران واقع در شهر ساری هست.

اشتراک گذاری
0
تیم تحریریه
تیم تحریریه

مطالب مرتبط

اردیبهشت ۷, ۱۴۰۴

صادرات خیارشور چی چی لاس| خیارشور ایرانی با طعم جهانی


بیشتر
فروردین ۲۷, ۱۴۰۴

رب گوجه‌فرنگی شیشه‌ای چی چی لاس؛ کیفیتی که می‌بینید، طعمی که می‌چشید!


بیشتر
فروردین ۲۵, ۱۴۰۴

خیارشور چی چی لاس؛ سفیر طعم ایران در جهان


بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان