cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
  • رب چی چی لاس
  • همه مقالات
  • معرفی محصولات
  • درباره ما
  • گالری تصاویر
  • تماس با ما

موارد استفاده از رب گوجه فرنگی

  • صفحه نخست
  • مقالات
  • رب گوجه
  • موارد استفاده از رب گوجه فرنگی
ناشر تیم تحریریه در دی ۱۴, ۱۴۰۱
موضوعات
  • رب گوجه
برچسب
  • خواص رب گوجه فرنگی
  • موارد استفاده از رب گوجه فرنگی

موارد استفاده از رب گوجه فرنگی که در آن از رب گوجه به دو صورت خام و پخته در تهیه انواع غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. عصاره تغلیظ شده گوجه فرنگی( رب گوجه فرنگی) در تمام فرهنگ ها به صورت های مختلف استفاده می گردد.

رب گوجه شیشه ای طبیعی چی چی لاس

موارد استفاده از گوجه فرنگی

لازم به ذکر است از گوجه فرنگی محصولاتی مانند:

  1. پوره گوجه فرنگی
  2. سس
  3. کچاپ
  4. رب های پاکتی تک نفرهصادر کننده رب گوجه پاکتی درجه یک
  5. و…

تهیه می شود.

 

بهترین برند رب گوجه فرنگی ساشهویژگی های رب گوجه فرنگی

یک رب گوجه فرنگی خوبفروش رب گوجه فرنگی خوش رنگ به قیمت کارخانه دارای ویژگی هایی ازجمله بافت یک دست، رنگ قرمز روشن نزدیک به رنگ میوه گوجه می باشد نه کمرنگ و نه پر رنگ تر، عطر رب گوجه با بازکردن درب آن به مشام می رسد. وقتی رب را روی یک سطح مسطح و صاف پهن می کنید و با یک جسم مانند ته لیوان آن را پخ می کنید نباید هیچ ناخالصی از پوست و دانه و ذرات تیره درآن مشاهده گردد.

 

خواص رب گوجه فرنگی

گوجه فرنگی به دلیل وجود ماده ای به نام لیکوپن دارای خاصیت ضد سرطانی بوده و زمانی که در شرایط مناسب کمی حرارت ببیند این ماده بیشتر آزاد شده و درصد آنتی اکسیدان آن بالارفته و در درمان بسیاری ا بیماریها مفید می باشد.

رب گوجه فرنگی دارای ویتامین های زیادی است از جمله ویتامین A، ویتامین C ، ویتامین گروه B، ویتامین K، بتاکاروتن، پتاسیم و لیکوپن می بلاشد.

شایان ذکر است ، رب گوجه فرنگی در درمان بسیاری از بیماری ها نقش دارد از جمله:

  • تقویت سلامت قلب
  • ملین و محرک دستگاه گوارش
  • جلوگیری از سرطان
  • ضد میکروب
  • ضدعفونی کننده
  • کاهش فشار خون
  • پیشگیری از بروز دیابت
  • پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی

رب گوجه فرنگی درب دارنکات کلیدی هنگام مصرف رب گوجه فرنگی

  • بهتر است برای مصرف رب گوجه‌فرنگی از قاشق تمیز استفاده کنید. قاشق خیس، چرب و قاشقی که با استفاده از آن غذا را مخلوط کرده‌اید، می‌تواند موجب کپک زدن سریع‌تر رب شود. به همین دلیل حتما برای برداشتن رب از ظرف آن، از قاشق تمیز استفاده کنید.
  • بهترین ظروف برای نگهداری از رب گوجه‌فرنگی، ظرف های شیشه‌ای هستند که ماندگاری رب را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهند. در صورتی که ظرف شیشه‌ای در دسترس نیست، می‌توانید رب گوجه‌فرنگی را درون قوطی‌‌های پلاستیکی نگهداری نمایید. فراموش نکنید که ظروف فلزی باعث اکسیداسیون می شود. به همین دلیل تا جای ممکن از نگهداری رب داخل ظرف فلزی خودداری نمایید.

 

اشتراک گذاری
0
تیم تحریریه
تیم تحریریه

مطالب مرتبط

مهر ۱۵, ۱۴۰۳

پرفروش ترین رب گوجه جهت صادرات


بیشتر
فروردین ۱۹, ۱۴۰۳

راهکارهای جلوگیری از کپک زدن رب گوجه فرنگی


بیشتر
آذر ۲۲, ۱۴۰۲

چرا رب گوجه فرنگی برای سرطان مفید است؟


بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان