cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
  • رب چی چی لاس
  • همه مقالات
  • معرفی محصولات
  • درباره ما
  • گالری تصاویر
  • تماس با ما

مراقب باشید گوجه کال به خوردتان ندهند!

  • صفحه نخست
  • مقالات
  • رب گوجه خوب
  • مراقب باشید گوجه کال به خوردتان ندهند!
ناشر تیم تحریریه در آذر ۲۵, ۱۳۹۸
موضوعات
  • رب گوجه خوب
  • رب گوجه طبیعی
برچسب
  • انواع رب گوجه طبیعی
  • رب گوجه

مراقب باشید گوجه کال به خوردتان ندهند! گوجه‌فرنگی مرغوب برای درست کردن رب اولین و مهم‌ترین مقوله است .
متاسفانه برخی افراد سودجو برای تهیه رب‌های خانگی که قصد فروش آنها را دارند، از گوجه‌های کال یا گوجه‌هایی که بعضی از قسمت‌هایش سبز‌رنگ است، استفاده می‌کنند.
قابل توجه است که این قسمت‌های سبز‌رنگ دارای ماده‌ای سمی به‌نام سولانین هستند که این ماده قادر است سلامت افراد را به خطر بندازد ، بنابراین مراقب باشید چه در تهیه رب‌های خانگی و چه کارخانه‌ای حتما باید از گوجه‌فرنگی‌های رسیده استفاده شود.

رب گوجه فرنگی صددرصد طبیعی چی چی لاس

التهاب دستگاه گوارش با رب کال

سولانین ماده‌ای سمی است که مصرف آن برای انسان عوارض زیادی به‌همراه دارد.
مهم‌ترین عوارض سولانین ملتهب شدن روده و معده است، اما غیر از این مشکل، این ماده قادر است افراد را با مشکلاتی ازجمله  ناباروری، التهاب پوست، گشادی کبد، شکم درد و… مواجه کند.

روش پخت رب خیلی مهم است

محصول رب گوجه خواص زیادی دارد؛ یکی از مهم‌ترین خاصیت آن وجود آنتی‌اکسیدانی با نام لیکوپن است. این ماده در اکثر میوه‌های قرمز یافت می‌شود اما منبع اصلی این ماده در گوجه‌فرنگی است.

همان‌طور که می‌دانید برای تهیه رب حرارت یکی از مهم‌ترین مرحله در تهیه آن است که در این مرحله به‌دلیل دریافت حرارت، لیکوپن آزاد می‌شود، یعنی خاصیت آنتی‌اکسیدانی‌اش افزایش پیدا می‌کند.

به‌همین دلیل می‌توان ادعا کرد رب گوجه‌ یکی از محصولاتی است که به‌دلیل این فرایند، می‌تواند در سلامت افراد نقش بسزایی داشته باشد.

اما در اکثر اوقات رب‌هایی که در خانه و زیرنظر افراد غیرمتخصص تهیه می‌شود، میزان حرارت بیش از حد نیاز است؛ در این صورت می‌توان گفت رب گوجه‌فرنگی که بیش از حد نیاز درمعرض حرارت باشد، نه‌تنها فاقد آنتی‌اکسیدان است بلکه دیگر جز مواد مغذی به‌ شمار نمی‌آید. با توجه به شرایط ذکر شده، اگر از مرحله ساخت رب‌های خانگی اطمینان ندارید، بهتر است از رب‌های کارخانه‌ای استفاده کنید.

محتوای ترکیبات رب گوجه فرنگی چی چی لاس

چرا پای تقلب به میان می‌آید؟

یکی از مزیت‌های بارزی که این محصول نسبت به رب‌های کارخانه‌ای دارند، عدم وجود مواد افزودنی در آنهاست که این ویژگی رب‌های خانگی را از رب‌های کارخانه‌ای متمایز کرده است. همچنین رب خانگی که زیرنظر خود فرد تهیه شود، می‌تواند قابل استفاده برای همه افراد خانواده باشد. به‌عنوان مثال با کنترل نمک، برای افرادی که فشارخون بالایی دارند رب خانگی قابل استفاده است. کودکانی که به بیماری سلیاک مبتلا هستند باید از مواد غذایی استفاده کنند که فاقد گلوتن باشد.

 

اشتراک گذاری
0
تیم تحریریه
تیم تحریریه

مطالب مرتبط

اردیبهشت ۲۶, ۱۴۰۳

بازار فروش رب گوجه فرنگی طبیعی و غلیظ


بیشتر
آذر ۴, ۱۴۰۲

بازار بهترین رب گوجه فرنگی چی چی لاس


بیشتر
تیر ۴, ۱۴۰۲

سفارش انواع رب گوجه فرنگی چی چی لاس طبیعی


بیشتر

دیدگاه ها بسته شده است

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان