فروش رب گوجه فرنگی در جوامع امروز بسیار پررونق می باشد،زیرا رب گوجه فرنگی به عنوان چاشنی و سس در اکثر غذاها کاربرد دارد.این چاشنی در اکثر غذاهای گوشتی مورد استفاده قرار می گیرد.

فروش رب گوجه فرنگی
رب گوجه فرنگی به صورت فله ، قوطی ، اسپتیک و ساشه با بریکس های مختلف به فروش می رسد .روش خط کامل تولید و بسته بندی رب گوجه شامل مراحل آماده سازی ، آبگیری و تغلیظ ، فرآوری و بسته بندی رب گوجه فرنگی راه اندازی کامل ماشین آلات خط تولید می باشد.

خصوصیات گوجه مناسب برای فروش رب گوجه فرنگی
- طعم و مزه
- رطوبت کم
- کم دانه و دانه های کوچک
- بازدهی بالا
- مقاوم در برابر بیماری
- رنگدانه های بالا
- داشتن بافت گوشتی
- مشخصات گوجه ربی

ترکیبات رب گوجه فرنگی
- آب تغلیظ شده گوجه های سالم و رسیده
- ۱.۵ درصد نمک که استاندارد می باشد .
- بدون مواد نگهدارنده
- بدون قوام دهنده
- بریکس استاندارد
- دو بار حرارت دهی در دمای پاستوریزه جهت جلوگیری از کپک
- دارای استاندارد سازمان غذا و دارو

مراحل تهیه رب گوجه فرنگی
- دریافت گوجه فرنگی
- خیساندن وشستشوی مقدماتی گوجه
- سورتینگ و شستشوی گوجه
- خردکردن گوجه
- پخت اولیه
- فیلتراسیون
- تانک فرموله
- تغلیظ آب گوجه
- پاستوریزاسیون
- پرکردن در قوطی ودر بندی
- پاستوریزاسیون قوطی پر شده
- عبور از زیردوش آب سرد
- خشک کردن
- اتیکت زنی وبسته بندی
- عرضه به بازار

پر فروش ترین رب گوجه فرنگی
رب گوجه فرنگی چی چی لاس به دلیل رعایت قوانین تولید از کیفیت بسیار خوبی برخوردار می باشد و همین امر باعث گردیده در بین هموطنان در داخل کشور و بخش صادرات به کشورهای گوناگون بسیار چشمگیر باشد.
