cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
  • رب چی چی لاس
  • همه مقالات
  • معرفی محصولات
  • درباره ما
  • گالری تصاویر
  • تماس با ما

علت تغییر رنگ سیرهای داخل ترشی چیست؟

  • صفحه نخست
  • مقالات
  • ترشی سیر مروارید چی چی لاس
  • علت تغییر رنگ سیرهای داخل ترشی چیست؟
ناشر تیم تحریریه در مهر ۲۲, ۱۴۰۳
موضوعات
  • ترشی سیر مروارید چی چی لاس
  • مقالات
برچسب
  • ترشی سیر مرواریدی چی چی لاس
  • جلوگیری از سبز شدن سیر ترشی
  • چرا سیر ترشی سبز میشود؟
  • سیر سبز شده قابل خوردن است؟
چرا سیر ترشی سبز میشود؟در این مقاله قصد داریم به پاسخ سوال چرا رنگ ترشی سیر سبز می شود برسیم و راه های جلوگیری از سبز شدن سیر در ترشی را به طور کامل بیان کنیم. شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات این نوع محصولات در سطح بین اللملی می نماید .

چرا سیر ترشی سبز میشود؟

هرچه سیر  در سرکه بیشتر باقی بماند و  سنش بالاتر برود طعم و مرغوبیت بهتری پیدا می کند. تغییر رنگ سیر از سفید به سبز بعد از مدت زمان کوتاهی به حالت اولیه برمیگردد و دائمی نیست .

واکنش دیواره غشائی سیر با سرکه

علت سبز شدن سیر ترشی به علت واکنشی است که سرکه با دیواره های سلولی سیر ایجاد می کند و همین امر باعث می شود آمینو اسید ها با ترکیبات سولفوریک که در دیواره سیر قرار دارد مخلوط شود.

این اتفاق این سلول ها را آزاد می کند و باعث می شود رنگدانه های سبز در اطراف سیر ایجاد شود. معمولاً به طور طبیعی هر سیر در غشای خود این رنگدانه ها را دارد اما آسیب سلولی باعث می‌شود این رنگدانه ها افزایش پیدا کند و در نتیجه سبز شدن ترشی سیر اتفاق بیفتد.

استفاده از ظروف مسی از دلایل سبز شدن سیر ترشی

ترکیبات سولفوری سیر و عناصری همچون مس نیز باعث سبز شدن آن می شوند. اگر در هنگام قرار دادن ترشی در ظرف مسی و چدنی این تغییر رنگ و مشاهده کردید نباید تعجب کنید.

جلوگیری از سبز شدن سیر ترشی

  1. استفاده از نمک های بدون ید و آب مقطر می تواند از سبز شدن سیر ترشی جلوگیری کند.
  2. ظرف سیر ترشی نباید در معرض نور خورشید قرار بگیرد زیرا باعث تولید کلروفیل و سبز شدن آن خواهد شد.
  3. انواع سیر چینی در هنگام تبدیل شدن به ترشی سبز می شود. برای جلوگیری از این اتفاق می ‌توانید از سایر سیر ها برای ترشی استفاده کنید.
  4. ظروف لعاب دار را برای ترشی جایگزین ظروف چدنی و مسی کنید.
  5. سیر ها را برای چند ساعت در آب نمک قرار دهید سپس اجازه دهید خشک شود و بعد برای از آن ها در ترشی استفاده کنید.

سیر سبز شده قابل خوردن است؟

سیر سبز شده از نظر غذایی هیچ ضرری ندارد و طعم آن نیز با سیر ترشی عادی تفاوت خاصی نمی کند و می توانید بدون هیچ موردی از آن استفاده کند.

شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا توانسته، با به‌کارگیری نیروهای مجرب و خطوط صنعتی با فناوری‌های پیشرفته و به‌روز، این محصول را فرآوری و بسته‌بندی کند و در وزن های ۲۰۰، ۴۸۰، ۶۸۰، ۱۵۰۰گرمی توزیع نماید.

برای برقراری ارتباط با واحد فروش و ثبت سفاش لطفا از طریق برگه های تماس با ما اقدام فرمایید.

اشتراک گذاری
1
تیم تحریریه
تیم تحریریه

مطالب مرتبط

فروردین ۳۱, ۱۴۰۴

ترشی سیر چی چی لاس؛ وقتی طعم، زمان را روایت می‌کند


بیشتر
فروردین ۲۳, ۱۴۰۴

ترشی سیر چی چی لاس؛ تلفیقی از اصالت ایرانی و کیفیت جهانی


بیشتر
فروردین ۵, ۱۴۰۴

ترشی سیر چی چی لاس؛ از مزرعه تا سفره با کیفیتی بی‌نظیر


بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان