cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
  • رب چی چی لاس
  • همه مقالات
  • معرفی محصولات
  • درباره ما
  • گالری تصاویر
  • تماس با ما

طرز تهیه‌ی ترشی فلفل هالوپینو

  • صفحه نخست
  • مقالات
  • بسته بندی شیشه ای
  • طرز تهیه‌ی ترشی فلفل هالوپینو
ناشر تیم تحریریه در تیر ۲۷, ۱۴۰۲
موضوعات
  • بسته بندی شیشه ای
  • ترشی فلفل هالوپینو چی چی لاس
  • محصولات
برچسب
  • ترشی فلفل هالوپینو
  • ترشی فلفل هالوپینو چی چی لاس
  • طرز تهیه‌ی ترشی فلفل هالوپینو

شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه، نقش مهمی در تولید و صادرات محصولات غذایی ایفا می‌کند. این شرکت با تکیه بر تجهیزات مدرن، نیروی انسانی متخصص و دانش فنی روز، انواع محصولات غذایی از جمله فلفل هالوپینو شور و ترشی‌شده را تولید می‌کند و آن‌ها را به بازارهای داخلی و کشورهای مختلف صادر می‌نماید.

فلفل هالوپینو چیست و چه خواصی دارد؟

فلفل هالوپینو یکی از پرطرفدارترین فلفل‌های دنیا و از خانواده فلفل دلمه‌ای است. خاستگاه این فلفل، کشور مکزیک بوده و میزان تندی آن بسته به شرایط کشت، از ملایم تا بسیار تند متفاوت است.

فواید فلفل هالوپینو برای سلامتی:

  • سرشار از ویتامین C و ویتامین‌های گروه B

  • کمک به تقویت سیستم ایمنی بدن

  • موثر در کاهش التهاب و بهبود مشکلات تنفسی

  • کمک به کاهش آلرژی‌های فصلی

  • مفید برای پیشگیری از سرطان به دلیل آنتی‌اکسیدان‌های قوی

  • تسکین طبیعی سردردهای میگرنی

نکته جالب:
مصرف تنها یک عدد فلفل هالوپینو می‌تواند ۱۸٪ نیاز روزانه ویتامین C در آقایان و ۲۳٪ در خانم‌ها را تأمین کند.

طرز تهیه ترشی فلفل هالوپینو خانگی

مواد لازم:

مواد مقدار
آب ¾ پیمانه
سرکه سفید ¾ پیمانه
شکر ۳ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
سیر رنده شده ۲ حبه
پودر اوریگانو ½ قاشق چایخوری
فلفل هالوپینو تازه ۱۰ عدد

روش تهیه:

  1. فلفل‌ها را شسته و به صورت حلقه‌های نازک برش دهید.

  2. در یک قابلمه مناسب، آب را روی حرارت قرار دهید.

  3. سرکه، نمک، شکر، سیر و اوریگانو را اضافه کرده و صبر کنید تا مخلوط به جوش برسد.

  4. فلفل‌های حلقه‌شده را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه روی حرارت بگذارید تا کمی نرم شوند.

  5. مواد را داخل شیشه شیشه‌ای تمیز ریخته و در صورت نیاز کمی سرکه اضافه کنید تا فلفل‌ها کاملاً در آب قرار بگیرند.

  6. شیشه را محکم ببندید و حداقل ۳ روز در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها کاملاً جا بیفتند.

3 روش طرز تهیه ترشی فلفل سبز تند خانگی سریع و فوری | مجله کوروش

خرید فلفل هالوپینو شور و ترشی چی چی لاس

اگر به دنبال ترشی هالوپینو با طعم اصیل، کیفیت استاندارد و مناسب مصرف داخلی و صادراتی هستید، محصولات چی‌چی‌لاس انتخابی مطمئن و حرفه‌ای برای شماست.

برای دریافت لیست قیمت، ثبت سفارش عمده و صادراتی با ما تماس بگیرید.

اشتراک گذاری
0
تیم تحریریه
تیم تحریریه

مطالب مرتبط

خرداد ۵, ۱۴۰۴

ترشی هالوپینو، انتخاب افرادی که به طعم اهمیت می‌دهند!


بیشتر
اردیبهشت ۷, ۱۴۰۴

صادرات خیارشور چی چی لاس| خیارشور ایرانی با طعم جهانی


بیشتر
اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴

رب انار چی چی لاس؛ طعم اصیل ایران، آماده برای سفر به سفره‌های جهانی


بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان