cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
  • رب چی چی لاس
  • همه مقالات
  • معرفی محصولات
  • درباره ما
  • گالری تصاویر
  • تماس با ما

طرز تهیه‌ی ترشی فلفل هالوپینو

  • صفحه نخست
  • مقالات
  • بسته بندی شیشه ای
  • طرز تهیه‌ی ترشی فلفل هالوپینو
ناشر تیم تحریریه در تیر ۲۷, ۱۴۰۲
موضوعات
  • بسته بندی شیشه ای
  • محصولات
برچسب
  • ترشی فلفل هالوپینو
  • ترشی فلفل هالوپینو چی چی لاس
  • طرز تهیه‌ی ترشی فلفل هالوپینو

شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات این نوع محصولات در سطح بین اللملی می نماید . انبار محصولات در استان مازندران واقع در شهر ساری هست.

فلفل هالوپینو، از خانواده‌ی فلفل دلمه‌ای و یکی از فلفل‌های پرطرفدار دنیاست که در بسیاری از محصولات غذایی استفاده می‌شود. منشأ این فلفل به مکزیک برمی‌گردد و میزان تندی آن، با توجه به شرایط پرورش و نگهداری، از متوسط تا خیلی تند درجه‌بندی می‌شود. فلفل هالوپینو هم کم‌کالری است، هم سرشار از ویتا‌مین‌های C و B؛ از خواص این فلفل می‌توان به درمان آلرژی‌های فصلی، رفع مشکلات تنفسی، تقویت سیستم ایمنی بدن، مبارزه با انـواع ســرطان‌ها، تسکیـن سردردهای میگرنی و ضد التهاب بودن اشاره کرد.فلفل هالوپینو سرشار از ویتامین c است و مصرف یک عدد فلفل هالوپینو ویتامین c مورد نیاز روزانه را (۱۸%  در آقایان و ۲۳% در خانم ها) تامین می‎کند.

امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک ترشی تند و خوشمزه با این فلفل پرخاصیت آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

دستور تهیه ترشی فلفل هالوپینو؛ترشی تند و تیز خوشمزه

مواد لازم:

آب: سه چهارم پیمانه

سرکه‌ی سفید: سه چهارم پیمانه

شکر: سه قاشق غذاخوری

نمک: یک قاشق چایخوری

سیر رنده شده: دو حبه

پودر اوریگانو: نصف قاشق چایخوری

فلفل هالوپینو: ده عدد

طرز تهیه:

فلفل‌ها را شسته و از عرض برش‌های باریکی می‌دهیم.
در ظرفی مناسب آب را ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم. سرکه، نمک، شکر، سیر و اوریگانو را به آب اضافه می‌کنیم.
وقتی آب به دمای جوش رسید، برش‌های فلفل را اضافه کرده و ده دقیقه به آن زمان می‌دهیم تا فلفل‌ها نرم شوند سپس آن را از روی حرارت برمی‌داریم.
ترشی را در ظرف شیشه‌ای ریخته و اگر آب آن کم بود، کمی سرکه اضافه می‌کنیم تا روی فلفل‌ها پوشانده شود. در ظرف حاوی ترشی را محکم بسته و دست کم به مدت سه روز داخل یخچال قرار می‌دهیم تا ترشی، جا بیفتد.

3 روش طرز تهیه ترشی فلفل سبز تند خانگی سریع و فوری | مجله کوروش

برای اطلاع از قیمت و خرید  این محصول با ما در ارتباط باشید .

اشتراک گذاری
0
تیم تحریریه
تیم تحریریه

مطالب مرتبط

اردیبهشت ۷, ۱۴۰۴

صادرات خیارشور چی چی لاس| خیارشور ایرانی با طعم جهانی


بیشتر
اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴

رب انار چی چی لاس؛ طعم اصیل ایران، آماده برای سفر به سفره‌های جهانی


بیشتر
فروردین ۳۱, ۱۴۰۴

ترشی سیر چی چی لاس؛ وقتی طعم، زمان را روایت می‌کند


بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان