cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
  • رب چی چی لاس
  • همه مقالات
  • معرفی محصولات
  • درباره ما
  • گالری تصاویر
  • تماس با ما

طرز تهیه‌ی ترشی فلفل هالوپینو

  • صفحه نخست
  • مقالات
  • ترشی فلفل هالوپینو چی چی لاس
  • طرز تهیه‌ی ترشی فلفل هالوپینو
ناشر تیم تحریریه در آبان ۲۰, ۱۴۰۳
موضوعات
  • ترشی فلفل هالوپینو چی چی لاس
  • مقالات
برچسب
  • ترشی فلفل هالوپینو چی چی لاس
  • ترشی هالوپینو چی چی لاس
  • طرز تهیه‌ی ترشی فلفل هالوپینو
  • هالوپینو

شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از ۲۰ سال تجربه موفق در زمینه تولید و صادرات محصولات غذایی، با بهره‌گیری از دانش فنی، تخصص کارشناسان مجرب و امکانات به‌روز، توانسته جایگاه ویژه‌ای در بازارهای داخلی و بین‌المللی به دست آورد. انبار مرکزی این شرکت در استان مازندران، شهر ساری واقع شده و آماده تأمین سفارشات عمده مشتریان در سراسر کشور و خارج از ایران است.

یکی از محصولات پرطرفدار این شرکت، ترشی فلفل هالوپینو است؛ فلفلی از خانواده‌ی فلفل دلمه‌ای که اصالت آن به کشور مکزیک بازمی‌گردد. فلفل هالوپینو با طعم تند و دلپذیر، نه‌تنها طعمی متفاوت به غذاهای شما می‌بخشد بلکه سرشار از ویتامین C، ویتامین‌های گروه B و آنتی‌اکسیدان‌های قوی است.

خواص فلفل هالوپینو:

  • کمک به درمان آلرژی‌های فصلی و مشکلات تنفسی

  • تقویت سیستم ایمنی بدن

  • ضد التهاب طبیعی

  • مؤثر در کاهش دردهای میگرنی

  • مبارزه با سلول‌های سرطانی

  • تأمین ۱۸٪ از نیاز روزانه آقایان و ۲۳٪ از نیاز خانم‌ها به ویتامین C، تنها با مصرف یک عدد فلفل

    دستور تهیه ترشی فلفل هالوپینو؛ترشی تند و تیز خوشمزه

آموزش تهیه ترشی فلفل هالوپینو در خانه

مواد لازم:

  • آب: ¾ پیمانه

  • سرکه سفید: ¾ پیمانه

  • شکر: ۳ قاشق غذاخوری

  • نمک: ۱ قاشق چای‌خوری

  • سیر رنده‌شده: ۲ حبه

  • پودر اوریگانو: ½ قاشق چای‌خوری

  • فلفل هالوپینو تازه: ۱۰ عدد

طرز تهیه:

  1. فلفل‌ها را خوب بشویید و به صورت حلقه‌های نازک برش بزنید.

  2. در یک قابلمه مناسب، آب را روی حرارت قرار دهید و به آن سرکه، شکر، نمک، سیر رنده‌شده و پودر اوریگانو اضافه کنید.

  3. وقتی محلول به جوش آمد، برش‌های فلفل را داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه بجوشند تا نرم شوند.

  4. سپس فلفل‌ها را به همراه محلول داخل یک ظرف شیشه‌ای تمیز منتقل کنید. اگر مقدار مایع کم بود، کمی سرکه اضافه کنید تا فلفل‌ها به طور کامل در آن غوطه‌ور شوند.

  5. درب ظرف را محکم ببندید و آن را به مدت حداقل سه روز در یخچال قرار دهید تا ترشی طعم بگیرد و جا بیفتد.

خرید و سفارش ترشی فلفل هالوپینو

شرکت خزر عصاره وارنا این محصول را در بسته‌بندی‌های متنوع و بهداشتی با برند معتبر چی چی لاس عرضه می‌کند. برای خرید عمده، اطلاع از قیمت روز و ثبت سفارش، می‌توانید از طریق شماره تماس‌های درج‌شده در سایت با کارشناسان فروش ما در ارتباط باشید.

اشتراک گذاری
1
تیم تحریریه
تیم تحریریه

مطالب مرتبط

خرداد ۵, ۱۴۰۴

ترشی هالوپینو، انتخاب افرادی که به طعم اهمیت می‌دهند!


بیشتر
فروردین ۲۶, ۱۴۰۴

ترشی هالوپینو چی‌چی‌لاس – تند، تازه، متفاوت!


بیشتر
فروردین ۱۷, ۱۴۰۴

ترشی هالوپینو چی‌چی‌لاس: طعم بی‌نظیر و همراه همیشگی غذاهای شما


بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان