cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
  • رب چی چی لاس
  • همه مقالات
  • معرفی محصولات
  • درباره ما
  • گالری تصاویر
  • تماس با ما

صادرات رب گوجه فرنگی چی چی لاس

  • صفحه نخست
  • مقالات
  • رب صادراتی چی چی لاس
  • صادرات رب گوجه فرنگی چی چی لاس
ناشر تیم تحریریه در اسفند ۲۴, ۱۳۹۸
موضوعات
  • رب صادراتی چی چی لاس
برچسب
  • رب گوجه فرنگی چی چی لاس
  • صادرات رب
  • صادرات رب چی چی لاس
  • صادرات رب گوجه
صادرات رب گوجه فرنگی چی چی لاس

صادرات رب گوجه فرنگی چی چی لاس

صادرات رب گوجه فرنگی چی چی لاس از شرکت تولیدی صنعتی خزر عصاره وارنا با بیش از ۱۰ سال تجربه موفق در تولید رب گوجه با کیفیت و صددرصد طبیعی  توانسته است با اصول و قوانین تولید محصولات خود را تهیه و به کشورهای مختلف صادر نماید و عرصه را برای دیگر رقبا تنگ نماید.
تنوع بسته بندی وتولید رب گوجه با بریکس های استاندارد و سفارشی باعث گردیده این محصول از فروش بالایی در صادرات رب گوجه برخوردار گردد.

بسته بندی های رب گوجه صادراتی چی چی لاس :

  • قوطی فلزی در وزن های گوناگون
  • ظروف شیشه ای
  • حلبی
  • ساشه و دویی پک
  • اسپتیک

صادرات رب گوجه فرنگی چی چی لاس

صادرات رب گوجه فرنگی چی چی لاس به :

  • روسیه
  • عراق
  • افغانستان
  • پاکستان
  • ترکیه
  • آذربایجان
  • گرجستان
  • عمان
  • قطر
  • سوریه
  • آفریقا

صادرات رب گوجه فرنگی چی چی لاس

صادرات رب گوجه فرنگی می‌تواند فرصت خوبی را در اختیار تولیدکنندگان رب گوجه فرنگی قرار دهد، اما نکته‌ بسیار حائز اهمیت که همه  صادرکنندگان رب گوجه فرنگی باید توجه ویژه‌ای به آن داشته باشند،
شاخص بریکس مورد نظر رب گوجه فرنگی، برای کشور هدف است. هر چه شاخص بریکس در رب گوجه فرنگی، بالاتر باشد، رب گوجه‌ای که حاصل می‌شود غلیظ‌تر خواهد بود و به همان میزان، گوجه‌فرنگی مورد نیاز برای تهیه آن بالاتر خواهد رفت،
بنابراین توجه به بریکس استاندارد رب گوجه فرنگی در کشور وارد کننده رب گوجه فرنگی، مهم‌ترین نکته‌ای است که صادرکنندگان باید به آن توجه داشته باشند.

صادرات رب گوجه فرنگی چی چی لاس

مراحل تولید رب گوجه فرنگی

برای تولید رب گوجه فرنگی در کارخانه باید مراحل زیر طی شود:

  1. دریافت گوجه فرنگی
  2. خیساندن وشستشوی مقدماتی گوجه
  3. سرورتینگ و شستشوی گوجه
  4. خردکردن گوجه
  5. پخت اولیه
  6. فیلتراسیون
  7. تانک فرموله
  8. تغلیظ آب گوجه
  9. پاستوریزاسیون
  10. پرکردن در قوطی ودر بندی
  11. پاستوریزاسیون قوطی پر شده
  12. عبور از زیردوش آب سرد
  13. خشک کردن
  14. اتیکت زنی وبسته بندی
  15. عرضه به بازار

صادرات رب گوجه فرنگی چی چی لاس

اشتراک گذاری
0
تیم تحریریه
تیم تحریریه

مطالب مرتبط

دی ۹, ۱۴۰۳

رب گوجه فرنگی حلبی چی چی لاس


بیشتر
اسفند ۲۸, ۱۴۰۲

بهترین فروشنده رب گوجه فرنگی


بیشتر
اسفند ۲۴, ۱۴۰۲

رب گوجه فرنگی سالم و با کیفیت


بیشتر

دیدگاه ها بسته شده است

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان