cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
  • رب چی چی لاس
  • همه مقالات
  • معرفی محصولات
  • درباره ما
  • گالری تصاویر
  • تماس با ما

سیر ترشی یا سیر خام؟

  • صفحه نخست
  • مقالات
  • ترشی سیر مروارید چی چی لاس
  • سیر ترشی یا سیر خام؟
ناشر تیم تحریریه در خرداد ۳۱, ۱۴۰۳
موضوعات
  • ترشی سیر مروارید چی چی لاس
  • مقالات
برچسب
  • ترشی سیر چی چی لاس
  • ترشی سیر مرواریدی چی چی لاس
  • سیر ترشی یا سیر خام؟
  • عوارض مصرف زیاد سیر ترشی

سیر ترشی یکی از انواع ترشی هاست که طرفداران زیادی دارد و بسیار دلچسب است. شما می توانید این ترشی را کنار غذاهایتان میل کنید. سیر از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. ترشی سیر یکی از ترشی‌ها و چاشنی های پر طرفدار در کنار غذاهای بسیار لذیذ ایرانی به خصوص شمالی است که در تمام فصل ها مورد استفاده قرار میگیرد و از نظر درمانی بسیار مفید است.

سیر ترشی یا سیر خام؟

ترشی سیر از محبوب ترین ترشی های ایرانی است که معمولا به دو صورت فوری و هفت ساله تهیه میشود که ترشی چند ساله طرفداران بیشتری را به خود اختصاص داده است.سیرترشی‌، تنها چاشنی غذایی است که برای هر فردی با هر مزاجی مناسب بوده و حتی بیماران نیز می‌توانند بدون هیچ مشکلی از آن میل کنند.

همه ما می‌دانیم که سیر خام دارای خواص فوق العاده‌ای است، اما سیر خام که طبیعت بسیار گرم آن به هیچ عنوان برای افراد گرم مزاج مانند مزاج صفراوی به علت ایجاد آلرژی و حساسیت توصیه نمی‌شود. برای همین با قرار گرفتن سیر در کنار سرکه برای زمان طولانی مدت سیرترشی تولید میشود و تغییر در طبیعت آن باعث شده تا عوارض مصرف سیر خام برای چنین افرادی به وجود نیاید. البته حتما به یاد داشته باشید که در صورت زیاد بودن نمک در سیر ترشی مصرف آن برای افراد دارای فشار خون بالا بسیار خطرناک و مضر است.

خواص سیر ترشی

سیر ترشی یک چاشنی مغذی پر ویتامین است که سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامین های B2، B1 است.  مصرف سیر ترشی تمام مزایای خوردن خود سیر را دارد. اما این کار را بدون بوی ثانویه سیر یا بوی بدی که هنگام استفاده از سیر خشک یا تازه ایجاد می‌شود، انجام می‌دهد. اگر قصد لاغر شدن با این ماده غذایی را دارید، بهتر است که از سیر در کنار سایر سبزیجات و مواد غذایی معطر مثل جعفری و لیمو استفاده کنید اما مصرف این ترشی به تنهایی در کنار غذا ها می‌تواند اشتهای شما را زیاد کند.

در اینجا به برخی از خواص سیر ترشی برای سلامتی می‌پردازیم:

  1. درمان التهاب مفصل
  2. مقابله با سرطان ریه
  3. بهبود عملکرد روده‌ ها
  4. جلوگیری از ریزش مو
  5. دفع سموم از کبد و پاکسازی آن
  6. سلامت قلب

مطالبی که خواندید از خواص سیر ترشی بسیار زیاد و متنوع است. فواید آن از درمان سرماخوردگی تا رسیدگی به مشکلات مربوط به قلب را در بر می‌گیرد. اما، فواید آن به سلامتی شما ختم نمی شود. ترشی سیر نیز یک ادویه بسیار خوب است که به طرز منحصر به فردی به غذای شما طعم می‌بخشد. به همین دلیل است که نزد همه محبوب است.

خواص سیر ترشی چند ساله

سیرترشی چند ساله به دلیل خاصیت فراوانی که دارد در درمان بسیاری از بیماری ها موثر است و در طب سنتی به فواید آن اشاره شده است. سیرترشی بعد از چند سال به معتدل‌ترین وضعیت طبعی می‌رسد که برای کاهش چربی و کلسترول خون خیلی اثرات خوب و مثبتی دارد.

شرکت خزر عصاره وارنا با استفاده از سیرهای مرغوب و باکیفیت این محصول را با استفاده از مواد اولیه درجه یک و دستگاه های مجهز با رعایت موارد بهداشتی تولید نموده ارائه می کند و مشتری می تواند به صورت کلی و یا جزیی محصول مورد نظر را تهیه نماید.این روزها بازار خرید و فروش سیر ترشی به علت مزیت های فراوانی که این محصول دارد، بسیار داغ می باشد و مورد توجه مشتریان زیادی در داخل و خارج از کشور قرار گرفته است.

ط

عوارض مصرف زیاد سیر ترشی

مصرف زیاد سیر و سیر ترشی باعث سردرد،ضعف چشم و ایجاد جوش در داخل چشم می شود. در مصرف آن نباید زیاده روی کنید.کسانی که معده ضعیف دارند و بطور کلی سیستم هاضمه آنها ضعیف است نباید در خوردن سیر افراط کنند .سیر با آنکه خواص بسیاری دارد باید به حد اعتدال مصرف شود.

طرز تهیه سیر ترشی

  • در ابتدا جدا سازی پوست سیر‌ها و خشک کردنشان
  • گذاشتن سیرها درون شیشه سپس دانه های فلفل، سبزی معطر (جعفری و نعنا) روی سیرها ریخته ودر آخر اضافه کردن سرکه
  • گذاشتن شیشه ترشی سیر در جای مناسبی (تاریک، خشک و خنک)

شرکت خزر عصاره وارنا

این محصول در شرایط خاصی قرار میگیرد و از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.این سیر ترشی در تولیدی این شرکت به صورت بسته بندی شیشه در وزن های ۲۰۰، ۴۸۰، ۶۸۰، ۷۲۰، ۱۵۰۰ میباشد. این محصول با برند چی چی لاس کاملا ارگانیک توسط شرکت خزر عصاره وارنا تولید شده و اقدام به صادرات ترشی سیرمرواریدی در سطح بین اللملی می نماید.

 

اشتراک گذاری
1
تیم تحریریه
تیم تحریریه

مطالب مرتبط

فروردین ۳۱, ۱۴۰۴

ترشی سیر چی چی لاس؛ وقتی طعم، زمان را روایت می‌کند


بیشتر
فروردین ۲۳, ۱۴۰۴

ترشی سیر چی چی لاس؛ تلفیقی از اصالت ایرانی و کیفیت جهانی


بیشتر
فروردین ۵, ۱۴۰۴

ترشی سیر چی چی لاس؛ از مزرعه تا سفره با کیفیتی بی‌نظیر


بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان