cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
  • رب چی چی لاس
  • همه مقالات
  • معرفی محصولات
  • درباره ما
  • گالری تصاویر
  • تماس با ما

رب گوجه فرنگی چی چی لاس ۸۰۰ گرمی قوطی

  • صفحه نخست
  • مقالات
  • رب گوجه 800 گرمی
  • رب گوجه فرنگی چی چی لاس ۸۰۰ گرمی قوطی
ناشر تیم تحریریه در خرداد ۱۹, ۱۳۹۷
موضوعات
  • رب گوجه 800 گرمی
  • رب گوجه چی چی لاس
برچسب
  • رب چی چی لاس 800 گرمی
  • رب گوجه 800 گرمی قوطی
رب گوجه

رب گوجه فرنگی چی چی لاس 800 گرمی قوطی

رب گوجه فرنگی چی چی لاس ۸۰۰ گرمی قوطی در استان مازندران به شرکت تولیدی، صنعتی خزر عصاره وارنا تعلق دارد که این مجموعه محصولات خود را با بهترین کیفیت ممکن تولید و به دست مصرف کنندگان داخلی و خارجی می رساند.

رب گوجه

رب گوجه چی چی لاس

شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا تولید کننده رب  با برندهای چی چی لاس و منجی می باشد که دفتر مرکزی این شرکت در استان مازندران، شهرستان ساری می باشد. این شرکت تولیدی محصولات خود را به صورت فروش عمده و با حجم های بالا در بازار داخلی و بخش صادرات عرضه می دارد.

لازم به ذکر است شرکت خزر عصاره وارنا علاوه بر قوطی فلزی ۸۰۰ گرمی محصولات خود را در اوزان ها و بسته بندی های گوناگون نیز تولید می کند. از جمله:

  • بسته بندی قوطی فلزی(۳۵۰، ۳۰۰۰ و ۵۰۰۰ گرم)
  • بسته بندی شیشه ای(۲۵۰، ۷۵۰، ۱۰۰۰ و ۱۵۰۰ گرمی)
  • بسته بندی حلبی (۱۰۰۰۰ و ۱۸۰۰۰ گرمی)
  • بشکه های ۲۳۰ کیلویی مخصوص صادرات ( اسپتیک)
  • رب گوجه فله

رب گوجه

نکات مهم در استفاده از رب گوجه قوطی

پیش از باز کردن در قوطی، باید سطح خارجی بسته بندی را به خوبی با مایع ظرف شویی بشویید و سپس در قوطی را باز کنید. رب گوجه فرنگی در برابر فساد بسیار حساس است. برای ماندگاری بیشتر رب گوجه و جلوگیری از کپک زدن آن، بهترین پیشنهاد این است، پس از بازکردن در قوطی رب، محتوی قوطی را در یک ظرف شیشه‌ای دردار خالی کنید و آن را در یخچال نگهداری کنید.

رب گوجه

مراحل تولید رب گوجه فرنگی

در این بخش به طور مختصر مراحل تولید رب را بیان می کنیم که شامل:

  1. دریافت گوجه فرنگی
  2. خیساندن وشستشوی مقدمات گوجه
  3. سورتینگ و شستشوی گوجه
  4. خردکردن گوجه
  5. پخت اولیه
  6. فیلتراسیون
  7. تانک فرموله
  8. تغلیظ آب گوجه
  9. پاستوریزاسیون
  10. پرکردن درقوطی ودربندی
  11. پاستوریزاسیون قوطی پرشده
  12. عبوراز زیردوش آب سرد
  13. تیکت زنی وبسته بندی

رب گوجه رب گوجه رب گوجه رب گوجه

اشتراک گذاری
0
تیم تحریریه
تیم تحریریه

مطالب مرتبط

فروردین ۲۷, ۱۴۰۴

رب گوجه‌فرنگی شیشه‌ای چی چی لاس؛ کیفیتی که می‌بینید، طعمی که می‌چشید!


بیشتر
بهمن ۲۳, ۱۴۰۳

انواع کنسرو رب گوجه فرنگی چی چی لاس


بیشتر
دی ۲۴, ۱۴۰۳

رب گوجه‌فرنگی چی چی لاس؛ طعمی اصیل با بسته‌بندی متنوع


بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان