فرآورده های حاصل از غلظت آب گوجه فرنگی که پس از طی مراحل و افزودن نمک در بسته بندی های فله یا غیر فله برای نگهداری طولانی مدت تولید و بسته بندی می شوند.
ایران پس از ترکیه یکی از بزرگترین صادرکنندگان رب گوجه فرنگی در منطقه است. ایران از نظر کیفیت رب گوجه بالاتر از ترکیه است. استان فارس بزرگترین تولید کننده گوجه فرنگی در کشور است. استان بوشهر نیز بزرگترین تولیدکننده گوجه فرنگی در پاییز و زمستان است. از این رو روسیه به دلیل حساسیتی که نسبت به استانداردسازی محصول دارد، یکی از مهم ترین خریداران رب گوجه فرنگی ایرانی است.
رب گوجه فرنگی ایران با ظرفیت اسمی تولید ۱۳۰۰۰۰۰ تن در سال ۱۳۹۵ که ۱۴۷۰۰۰ تن آن به ارزش ۲۰۳ میلیون دلار صادر شده است. کشورهای واردکننده رب گوجه فرنگی از ایران به شرح زیر است:
عراق
افغانستان
امارات
روسیه
قزاقستان
روسیه نیز یکی از خریداران عمده رب گوجه فرنگی ایرانی است که عموماً با شرایط CFR از طریق بندر آستاراخان و همچنین به صورت فوب از طریق بندر دریای خزر مانند بندر انزلی، بندر امیر آباد و …
شرکت تولیدی صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از ۱۰ سال سابقه موفق در تولید رب گوجه فرنگی با کیفیت بالا و ۱۰۰% طبیعی با برند چی چی لاس توانسته است محصولات خود را به کشورهای مختلف از جمله روسیه تهیه و صادر کند. اصول و قواعد تولید تنوع بسته بندی و تولید رب گوجه فرنگی با بریکس استاندارد و سفارشی باعث شده تا این محصول در صادرات رب گوجه فرنگی از فروش بالایی برخوردار شود. از جمله بسته بندی های رب گوجه فرنگی صادراتی چی چی لاس می توان به موارد زیر اشاره کرد:
قوطی حلبی در وزن های مختلف
ظرف شیشه ای
فله
ساشه و دویپک
اسپتیک
از جمله مشکلاتی که بر سر راه صادرات وجود دارد و کار را برای تجار و صادرکنندگان سخت می کند عبارتند از:
قیمت بالا
افزایش قیمت مواد اولیه
هزینه حمل و نقل.
جهت اطلاع از قیمت نهایی این محصول و ثبت سفارش خود می توانید از طریق شماره های درج شده در سایت تماس حاصل نمایید.