یکی از مشکلاتی که برخی مصرفکنندگان با آن مواجه میشوند، طعم پوسیدگی یا تلخی رب انار است. این موضوع نشاندهنده عدم سلامت محصول بوده و چنین ربی بیشتر در معرض خرابی و کپکزدگی قرار دارد.
![]()
برخی افراد برای افزایش حجم یا کاهش هزینهها، اقدام به اضافه کردن مواد غیرطبیعی به رب انار میکنند. از مهمترین تقلبها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
مخلوط کردن آرد برای غلیظتر کردن رب
افزودن پوست انار به جای دانههای خالص
استفاده از مواد غیرطبیعی و افزودنیهای مضر
این موارد باعث کاهش کیفیت، تغییر طعم و کاهش ارزش غذایی رب انار میشوند.
بهترین رب انار باید تنها از آب خالص دانههای انار سالم و رسیده به دست آید. هرچه کیفیت انار بالاتر باشد، رب انار حاصلشده نیز طعم و رنگ بهتری خواهد داشت. رب انار طبیعی باید:
رنگی یکنواخت و طبیعی داشته باشد
فاقد طعم تلخی و بوی ناخوشایند باشد
بدون هیچگونه مواد افزودنی و نگهدارنده تولید شود
شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق، با بهرهگیری از فناوریهای روز و تیم متخصص، اقدام به تولید و صادرات رب انار چی چی لاس در سطح بینالمللی کرده است. این محصول با کیفیت بالا و طعم طبیعی، در بستهبندیهای متنوع برای بازار داخلی و خارجی عرضه میشود.

برای اطلاع دقیق از قیمت رب انار چی چی لاس و ثبت سفارش، میتوانید از طریق شمارههای درجشده در سایت با ما تماس بگیرید.