cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
  • رب چی چی لاس
  • همه مقالات
  • معرفی محصولات
  • درباره ما
  • گالری تصاویر
  • تماس با ما

در خرید خیارشور به چه نکاتی توجه کنیم؟

  • صفحه نخست
  • مقالات
  • بسته بندی شیشه ای
  • در خرید خیارشور به چه نکاتی توجه کنیم؟
ناشر تیم تحریریه در تیر ۲۸, ۱۴۰۲
موضوعات
  • بسته بندی شیشه ای
  • محصولات
برچسب
  • خیارشور
  • خیارشور شیشه ای چی چی لاس
  • نکات کلیدی هنگام خرید خیارشور
  • ویژگی های خیارشور

خیارشور یکی از خوراکی‌های بسیار پرطرفدار و محبوب است که می‌تواند لذت غذا خوردن را برای ما چند برابر نماید. بسیاری از افراد خیارشور را به صورت خانگی تهیه می‌کنند و برخی دیگر برای خرید خیارشور صنعتی اقدام می‌نمایند. در صورتی که قصد خرید این محصول را دارید بهتر است در ابتدا ویژگی‌های خیارشور باکیفیت و مرغوب را بشناسید. به همین منظور در ادامه قصد داریم شما را با نکات قابل توجه هنگام خرید خیارشور به طور کامل آشنا کنیم.

نکات کلیدی هنگام خرید خیارشور

خرید خیارشورهای صنعتی می‌تواند انتخاب مناسب‌تری نسبت به تهیه خیارشورهای خانگی باشد. زیرا این محصولات کمتر از نوع خانگی آن دچار فساد و کپک‌زدگی می‌شوند. البته خیارشورهای کارخانه‌ای نیز از نظر کیفیت انواع مختلفی دارند. بنابراین هنگام خرید این محصول توجه داشته باشید که خیارشور مورد نظر شما از کیفیت بالایی برخوردار باشد. دو نکته بسیار مهم هنگام خرید خیارشورهای صنعتی وجود دارد که بهتر است هنگام تهیه محصول حتما به آن‌ها توجه داشته باشید.

  • یکی از نکات بسیار مهم هنگام خرید خیارشور صنعتی توجه به میزان مواد نگهدارنده موجود در آن است. در تهیه محصولات صنعتی از مواد نگهدارنده مخصوصی استفاده می‌شود که از فساد و خرابی محصولات جلوگیری می‌نمایند. استفاده بیش از اندازه این مواد می‌تواند سلامتی بدن را به خطر بیندازد. بنابراین توجه داشته باشید که مواد نگهدارنده موجود در محصول مورد نظر شما باید به میزان کاملا استانداردی مورد استفاده قرار گرفته باشد.
  • نکته دیگری که هنگام خرید خیارشور باید در نظر داشته باشید رنگ آب نمک آن می‌باشد. در صورتی که آب نمک خیارشور شیری رنگ باشد نشان‌دهنده نگهداری محصول در شرایط نامساعد است. بنابراین احتمال فاسد شدن خیارشورهای موجود در آن افزایش می‌یابد. به طور کلی این رنگ شیری نشان از رشد کپک‌ها و قارچ‌های داخل آب نمک می‌باشد. به همین دلیل در صورتی که هنگام خریدن خیارشور متوجه رنگ شیری و غیرطبیعی آب نمک آن شدید، بهتر است از خرید محصول اجتناب نمایید. زیرا رنگ آب نمک خیارشور باید بی رنگ و کاملا شفاف باشد.

Premium Photo | Pickled cucumbers and shot of vodka

ویژگی های خیار مناسب در خیارشور باکیفیت

خیار مورد استفاده در تهیه خیارشور از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. بنابراین اگر می‌خواهید برای خریدخیارشور اقدام نمایید، بهتر است به خیار مورد استفاده در تهیه آن توجه داشته باشید. خیارهای ریز و قلمی، تردتر و خوشمزه‌تر هستند. استفاده از خیارهای درشت در خیارشور موجب نرم شدن آن‌ها می‌شود. از آنجایی که خیارهای گلخانه‌ای در برابر آفت و کپک‌ها مقاومت کمی دارند، بهتر است از آن‌ها در تولید خیارشور استفاده نشود. در صورتی که برای خرید خیارشور اقدام می‌نمایید، بهتر است محصولاتی را خریداری کنید که از خیارهای گلخانه‌ای در تولید آن‌ها استفاده نشده است. به طور کلی از ویژگی‌های خیار مناسب و باکیفیت در تولید خیارشور می‌توان به موارد زیر اشاره داشت.

  • خیارها قلمی، سفت و ریز هستند.
  • فاقد کرم‌خوردگی، شکستگی و کپک‌زدگی باشند.

نکته: خیارهای کپک زده و خیارهای شکسته که خیلی سریع آلودگی را جذب کرده و منجر به بروز مشکلات گوارشی و مسمومیت می‌شوند، به سرعت باعث  فساد  خیارشور می‌شوند.

  • خیارها لزج و نرم نیستند.
  • رنگ آن‌ها سبز روشن است.
Premium Photo | Pickled cucumbers in the plate

هنگام خرید خیارشور به این نکات توجه کنید

در هنگام خرید خیارشور توجه داشته باشید که این محصول علاوه بر طعم محبوب و منحصر به فردی که دارد، از ارزش غذایی بالایی نیز برخوردار است. بنابراین تهیه خیارشور باکیفیت می‌تواند در حفظ سلامتی بدن نیز نقش بسیار موثری داشته باشد. خیارشورها را به دو روش تهیه می‌کنند. بنابراین شما می‌توانید با توجه به ذائقه خود خیارشورهای موجود در سرکه یا خیارشورهای تخمیری را تهیه نمایید.

اگر دچار مشکلات گوارشی هستید یا معده حساسی دارید، بهتر است از خرید خیارشورهای تهیه شده با سرکه اجتناب نمایید. از طرفی برخی افراد به دلیل مصرف آنتی‌بیوتیک دچار آسیب‌دیدگی باکتری‌های روده شده‌اند. این افراد هنگام استفاده از خیارشورهای سرکه‌ای دچار درد و ناراحتی روده خواهند شد. همچنین اگر جزو افرادی هستید که روزانه این محصول را مورد استفاده قرار می‌دهید، بهتر است نوع تخمیری آن را انتخاب نکنید. نوع سرکه‌ای پس از مدتی سیستم گوارشی شما را دچار آسیب‌دیدگی خواهد کرد.

Premium Photo | Pickled cucumbers on a dark wooden table

شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات این نوع محصولات در سطح بین اللملی می نماید . انبار محصولات در استان مازندران واقع در شهر ساری هست.

برای اطلاع از قیمت و خرید  این محصول با ما در ارتباط باشید .

اشتراک گذاری
0
تیم تحریریه
تیم تحریریه

مطالب مرتبط

اردیبهشت ۷, ۱۴۰۴

صادرات خیارشور چی چی لاس| خیارشور ایرانی با طعم جهانی


بیشتر
اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴

رب انار چی چی لاس؛ طعم اصیل ایران، آماده برای سفر به سفره‌های جهانی


بیشتر
فروردین ۳۱, ۱۴۰۴

ترشی سیر چی چی لاس؛ وقتی طعم، زمان را روایت می‌کند


بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان