سیر از آن دسته خوراکیهایی است که حرفوحدیث پشت سرش زیاد است! عدهای آن را عاشقانه دوست دارند و عدهای دیگر حتی از شنیدن نامش هم متنفر هستند! اما بههرحال از خواص سیر خام چندین هزار سال که در طب سنتی فرهنگهای مختلف استفاده میشود. بسیاری از متخصصان این طب، ادعا میکنند که باید برای تقویت سیستم ایمنی بدن، مصرف سیر را افزایش داد؛ اما خب این ادعا چقدر حقیقت دارد؟ تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید …
شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا توانسته، با بهکارگیری نیروهای مجرب و خطوط صنعتی با فناوریهای پیشرفته و بهروز، ترشی سیر مرواریدی چی چی لاس را فرآوری و بستهبندی کند و در وزن های ۲۰۰، ۴۸۰، ۶۸۰، ۱۵۰۰گرمی توزیع نماید.
برای درک بهتر خواص سیر خام، ابتدا بهتر است که با ارزش غذایی آن آشنا شویم. شناخت مواد مغذی و ترکیبات سیر، کمک میکند که فواید آن را راحتتر درک کنیم. قبل از اینکه به سراغ جدول ارزش غذایی سیر برویم، باید بگوییم که این خوراکی سرشار از کلسیم است. به همین دلیل اگر کمبود کلسیم دارید، بهرهگیری از خواص سیر خام میتواند بهترین داروی خانگی برای این مشکل شما باشد.
جدول ارزش غذایی سیر به شرح زیر است:
ارزش غذایی در هر ۱۰۰ گرم سیر | |
انرژي | ۱۵۰ کیلوکالری |
کربوهیدرات | ۳۳ گرم |
فیبر | ۲.۳ گرم |
چربی | ۰.۵ گرم |
ویتامین ب ۱ | ۰.۳ میلیگرم |
ویتامین ب۲ | ۰.۱۰ میلیگرم |
ویتامین ب ۳ | ۰.۷ میلیگرم |
ویتامین ب ۶ | ۱.۳ میلیگرم |
فولیکاسید | ۳ میکروگرم |
ویتامین ث | ۳۱.۵ میلیگرم |
کلسیم | ۱۸۱ میلیگرم |
آهن | ۱.۷ میلیگرم |
منیزیم | ۲۵ میلیگرم |
منگنز | ۱.۷ میلیگرم |
فسفر | ۱۵۳ میلیگرم |
پتاسیم | ۴۰۰ میلیگرم |
سدیم | ۱۸ میلیگرم |
روی | ۱.۲ میلیگرم |
در طب سنتی کشور ما اینطور آمده است که برای بهرهمندی حداکثری از خواص سیر خام، بهتر است که آن را بهصورت ناشتا مصرف کنیم؛ آن بدون آنکه بجویم، بلکه باید آن را درسته قورت دهیم! خواص بسیاری نیز برای آن مطرح شده است که اگر بخواهیم خلاصه کنیم، به شرح زیر است:
برای برقراری ارتباط با واحد فروش و ثبت سفاش لطفا از طریق برگه های تماس با ما اقدام فرمایید.