cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
  • رب چی چی لاس
  • همه مقالات
  • معرفی محصولات
  • درباره ما
  • گالری تصاویر
  • تماس با ما

جلوگیری از کپک رب انار

  • صفحه نخست
  • مقالات
  • بسته بندی شیشه ای
  • جلوگیری از کپک رب انار
ناشر تیم تحریریه در مرداد ۲۱, ۱۴۰۳
موضوعات
  • بسته بندی شیشه ای
  • رب انار چی چی لاس
برچسب
  • جلوگیری از کپک رب انار
  • راحتی کار با خرید رب انار چی چی لاس
  • رب انار چی چی لاس
  • صادرات رب انار چی چی اس

معمولاً روش تهیه رب انار نقش مهمی در ماندگاری رب شما دارد، از همین رو در کنار آشنایی با بهترین شیوه نگهداری از رب انار باید در زمان تهیه این رب نیز اصولی را رعایت کنید. در ادامه می‌توانید با روش‌های نگهداری رب انار خانگی آشنا شوید و یا حتی اگر حوصله دردسر های رب انار خانگی و از جمله کپک زدن آن را ندارید در پایان مقاله مشخصات رب انار صادراتی چی چی لاس را بخوانید و اطمینان داشته باشید که با خریداری آن لطف بزرگی به خود کرده اید.

دقت در روش تهیه رب انار خانگی

به طور معمول برای تهیه رب انار خانگی از آب انار صاف شده یا گوشت انار به همراه آب آن استفاده می‌شود. برای این کار آب انار را روی شعله گاز قرار می‌دهند تا به مرور غلیظ شود. توجه داشته باشید که رب انار با گذشت زمان و پس از مدتی سفت می‌شود، بنابراین مراقب باشید که رب را در هنگام تهیه آن بیش از اندازه نجوشانید.

از طرف دیگر آبکی بودن رب انار موجب کاهش ماندگاری آن می‌شود و احتمال کپک زدن رب را افزایش می‌دهد؛ بنابراین در طرز تهیه رب انار خانگی حتماً به غلظت آن توجه ویژه داشته باشید.

  • اجتناب از افزودن شکر به رب انار

اگر در زمان تهیه رب انار از شکر و افزودنی دیگری برای شیرین کردن آن استفاده شود، رب شما احتمالاً زودتر خراب می‌شود. سعی کنید رب را بدون هیچ گونه ماده اضافی و تنها با استفاده از آب انار طبیعی درست کنید.

  • برای افزایش ماندگاری رب انار استفاده از روغن

بهترین شیوه نگهداری از رب انار این است که بعد از ریختن رب در یک شیشه مناسب، روی آن مقداری روغن زیتون یا روغن مایع بریزید و درب شیشه را محکم کنید. روغن از کپک زدن رب و ورود هوا به آن جلوگیری می‌کند و ماندگاری رب را تا بیش از ۲ سال افزایش می‌دهد.

  • نگهداری رب انار در بخچال

قرار دادن رب انار در یخچال می‌تواند مدت زمان ماندگاری رب را افزایش دهد. قرار گرفتن رب در مکان گرم، رشد میکروارگانیسم‌ها را افزایش می‌دهد و سبب خراب شدن زودهنگام رب می‌شود. از طرف دیگر زمانی که شما رب را در یخچال قرار می‌دهید، کیفیت رب شما کمتر تغییر می‌کند و ماندگاری آن بیشتر می‌شود. در صورتی که فضای کافی برای نگهداری رب انار در یخچال ندارید، پیشنهاد می‌شود رب را در یک فضای خشک، تاریک و خنک بگذارید.

  • استفاده از ظروف شیشه‌ای به جای ظروف پلاستیکی

ظروف شیشه‌ای برای نگهداری رب انار مناسب‌تر هستند. رب انار یک ماده اسیدی است و ریختن آن در ظرف پلاستیکی موجب آزاد شدن مواد سمی می‌شود که برای بدن ما به شدت خطرناک است. سعی کنید برای نگهداری رب انار از ظروف شیشه‌ای استفاده کنید.

از طرف دیگر ریختن رب انار در ظروف شیشه‌ای موجب می‌شود تا رب شما ماندگاری بیشتری داشته باشد و کمتر در معرض خراب شدن قرار بگیرد.

  • اضافه کردن مقداری نمک به رب انار

اگر قصد دارید ماندگاری رب انار را افزایش دهید و یا آن را خارج از یخچال نگهداری کنید، بهتر است مقداری نمک به آن اضافه کنید. نمک ماندگاری رب را افزایش می‌دهد. توجه داشته باشید که مقدار نمک نباید به حدی باشد که رب مزه شوری به خود بگیرد.

  • استفاده از قاشق خشک و تمیز برای برداشتن رب

یکی از مهم‌ترین نکاتی که باید به عنوان روش نگهداری رب انار خانگی بدانید، استفاده از قاشق خشک و تمیز برای برداشتن رب است. اگر تنها یک بار یک قاشق آلوده به مواد غذایی یا خیس را داخل ظرف رب گوجه فرنگی یا رب انار بزنید، خیلی زود کپک‌هایی روی آن ظاهر خواهد شد و رب شما خراب می‌شود. برای برداشتن رب همیشه باید از یک قاشق کاملاً تمیز و خشک استفاده کنید و مراقب باشید که مواد غذایی یا آب وارد شیشه رب نشود.

  •  روش نگهداری رب خانگی در فریزر 

قرار دادن رب انار در فریزر یک روش نگهداری رب انار خانگی است که ماندگاری آن را به میزان زیادی افزایش می‌دهد. برای این کار می‌توانید رب انار را تا نیمه در شیشه بریزید و یا مقداری رب را در پلاستیک بریزید و خوب پهن کنید. سپس آن را در فریزر قرار دهید. هر بار مقداری از رب را بشکنید و استفاده کنید. این کار از تغییر مزه و رنگ رب بعد از مدتی جلوگیری می‌کند و ماندگاری رب را افزایش می‌دهد.

 راحتی کار با خرید رب انار چی چی لاس

قطعا همه‌ ما بارها از خواص رب انار شنیده و دیده ایم و همچنین از آن خورده و طعم لذت بخش این خوراکی را چشیده ایم.

رب انار چی چی لاس مناسب با استاندارد های روز دنیا و توسط درجه یک ترین و بهترین انار های برداشت شده در باغات کشورمان تولید می شود.

این محصول به طور کلی دارای کیفیتی عالی و به دور از هرگونه ناخالصی می باشد پاکیزه نگه داشتن و تمیز بودن رب انار ملزم به رعایت نکات بهداشتی در کلیه مراحل تهیه و تولید این رب است.

رب انار چی چی لاس توسط بهداشت و مراکز تایید بهداشتی دارای نشان و تاییدیه معتبر می باشد.

همین موارد مهم اطمینان کامل و کافی را از خرید این محصول به همه خریداران چه به شیوه ی عمده و چه در اندازه ها و وزن های مختلف می دهد.

قیمت رب انار به نسبت کیفیت بالای آن بسیار مقرون به صرفه می باشد و مناسب عادت همه ماست که در موقع خرید به دنبال یک محصول خوب و باکیفیت و در عین حال ارزان قیمت می گردیم.

شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات رب انار چی چی لاس در سطح بین اللملی می نماید.برای اطلاع دقیق از قیمت رب انار ۲۸۰ گرمی چی چی لاس می توانید با شماره های قید شده در سایت ما ارتباط بگیرید و سپس خریداری کنید.

اشتراک گذاری
2
تیم تحریریه
تیم تحریریه

مطالب مرتبط

اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴

رب انار چی چی لاس؛ طعم اصیل ایران، آماده برای سفر به سفره‌های جهانی


بیشتر
فروردین ۲۷, ۱۴۰۴

رب گوجه‌فرنگی شیشه‌ای چی چی لاس؛ کیفیتی که می‌بینید، طعمی که می‌چشید!


بیشتر
فروردین ۲۴, ۱۴۰۴

رب انار چی چی لاس؛ راز پنهان خوشمزگی مادربزرگ‌ها


بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان