زیتون
زیتون سرشار از ویتامین E و سایر آنتیاکسیدانهای قوی است. مطالعات نیز نشان دادهاند که مصرف منظم آن برای حفظ سلامت قلب و پیشگیری از پوکی استخوان و سرطان عالی است. امروزه روغن زیتون به یکی از چربیهای سالم برای تهیه غذاها و سالادهای مختلف تبدیل شده است.
جالب است بدانید که زیتون نیز انواع مختلفی دارد. برخی از زیتونهای نارس سبز هستند و هنگام رسیدن سیاه میشوند. برخی دیگر حتی در صورت رسیدن کامل سبز باقی میمانند. در این مطلب میتوانید با میزان کالری، مواد مغذی و ارزش غذایی انواع زیتون و محصولات آشنا شوید.
شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا توانسته، با بهکارگیری نیروهای مجرب و خطوط صنعتی با فناوریهای پیشرفته و بهروز، این میوهٔ باارزش را در کیفیت بالا در قالب زیتون شور فرآوری و بستهبندی در وزن های ۲۰۰، ۴۸۰، ۶۸۰، ۱۵۰۰ گرم شیشه ای و ۸۰۰ و ۴۰۰۰ گرم قوطی توزیع نماید.
طبع زیتون از نظر طب سنتی
مشخص شده است که زیتون طبع گرم و خشکی دارد. بههمیندلیل توصیه میکنیم افرادی با طبع سرد و تر بیشتر به سراغ مصرف آن بروند.
جدول ارزش غذایی زیتون
در این بخش به میزان کالری و مواد مغذی تشکیلدهنده زیتون سبز و سیاه، زیتون شور، زیتون پرورده و روغن زیتون اشاره خواهیم کرد.