cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
  • رب چی چی لاس
  • همه مقالات
  • معرفی محصولات
  • درباره ما
  • گالری تصاویر
  • تماس با ما

تهیه رب گوجه فرنگی در کارخانجات

  • صفحه نخست
  • مقالات
  • رب گوجه کارخانه ای
  • تهیه رب گوجه فرنگی در کارخانجات
ناشر تیم تحریریه در اسفند ۲۱, ۱۳۹۷
موضوعات
  • رب گوجه کارخانه ای
برچسب
  • تهیه رب در کارخانجات
  • تهیه رب گوجه
  • رب گوجه در کارخانجات

تهیه رب گوجه در کارخانجات

تهیه رب گوجه فرنگی به دو صورت خانگی و کارخانه ای انجام می شود. ما در این سایت شما را به تولید رب گوجه فرنگی به صورت صنعتی در کارخانه آشنا می کنیم.

گوجه فرنگی چیست؟

گوجه‌فرنگی میوه‌ای ارزشمند است که اولین بار در آمریکا شناخته شد. این میوه قبل از رسیدن نارس بوده و حاوی ماده‌ای سمی به نام (سولانین) است که مصرف آن خطرناک است. این میوه پس‌ از آن که رسید، قرمز و آبدار شده و فاقد سولانین و قابل‌ مصرف می‌شود. در واقع نوعی آنتی‌ اکسیدان به نام (لیکوپن) مسئول ایجاد رنگ قرمز در گوجه‌فرنگی است، که می‌تواند با رادیکال‌ های موجود در بدن مبارزه کند. معمولاً لیکوپن گوجه‌ فرنگی زمانی بیشترین تأثیر را دارد که کمی حرارت دیده تا قابلیت‌ های مهم و جذب آن در بدن افزایش یابد.

تهیه رب گوجه

بهترین گوجه برای تهیه رب!

گوجه‌فرنگی دارای انواع زیادی است اما آن‌هایی را که برای تولید رب مورداستفاده قرار می‌دهند به ۲ گروه گرد و گلابی‌ شکل تقسیم می‌شوند. انواع (گرد) معمولاً آبکی و دارای مواد جامد بالا و خوش‌رنگی هستند ولی انواع (گلابی) شکل سفت‌تری دارند و دارای مواد جامد کمتر، اما مواد پکتینی بیشتری هستند. و همچنین گوجه‌ فرنگی مورد استفاده برای رب را از انواعی که دارای:

  • پوست نازک
  • بافت نرم
  • مواد جامد زیاد
  • رنگ قرمز تند
  • طعم مطلوب
  • عاری از کپک
  • بدون هسته درشت
  • کاملاً پخته

تهیه رب گوجه

تهیه رب گوجه کارخانه ای

رب گوجه‌فرنگی خمیری غلیظ است که در آشپزی از آن استفاده می‌شود. برای درست کردن رب گوجه‌فرنگی بعد از گرفتن دانه‌ها و پوست گوجه‌ها آن‌ها را برای چندین ساعت تحت‌فشار، می‌پزند. سپس از غلظت آن کم کرده و دوباره محصول را می‌پزند تا یک کنستانتره غنی به دست بیاید. درجه حرارت پایین و حرارت غیرمستقیم در تولید رب گوجه صنعتی در مقایسه با حرارت بالا و کنترل نشده در تهیه رب خانگی باعث کیفیت بهتر رنگ و افزایش میزان لیکوپن در رب گوجه‌های کارخانه ای می‌شود.

https://iranpaste.ir/wp-content/uploads/2019/03/کارخانه-تولید-رب.mp4
اشتراک گذاری
0
تیم تحریریه
تیم تحریریه

مطالب مرتبط

آبان ۳۰, ۱۴۰۲

معتبرترین کارخانه رب گوجه


بیشتر
مهر ۱۶, ۱۴۰۲

خریدار رب گوجه شیشه ای چی چی لاس


بیشتر
مهر ۱۸, ۱۴۰۱

تولید رب گوجه فرنگی چی چی لاس


بیشتر

دیدگاه ها بسته شده است

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان