شاید این سوال پس از خوردن خوراکی هایی نظیر چیپس با طعم هالوپینو برای شما پیش آمده باشد که هالوپینو چیست و فلفل هالوپینو چه ویژگی هایی دارد و تفاوت آن با سایر فلفل ها چیست.
فلفل هالوپینو یکی از شناخته شده ترین انواع فلفل ها می باشد و از لحاظ ظاهری شباهت زیادی به فلفل دلمه ای دارد. تخم فلفل هالوپینو برای اولین بار در مکزیک کاشته شد و در حال حاضر این فلفل در مزارع اسپانیا به طرز گسترده ای کشت می شود. فلفل هالوپینو دارای عطر و طعم فوق العاده ای می باشد و طعمی شبیه به فلفل دلمه ای با درجه تندی بالاتر دارد. از فلفل هالوپینو به عنوان یک طعم دهنده قوی غذا در تهیه انواع سس یا ادویه در آشپزی استفاده می شود.
میزان تندی فلفل هالوپینو تا حد زیادی به نحوه کاشت و برداشت آن بستگی دارد. اگر این فلفل دیرتر برداشت شود و در معرض آفتاب زرد یا قرمز رنگ شود، طعم بسیار تندی خواهد داشت. اما بهترین حالت برای برداشت فلفل هالوپینو زمانی است که رنگ آن سبز است، چرا که در این حالت این فلفل کمترین میزان تندی خود را دارد. فلفل هالوپینو اگر قبل از زرد یا قرمز شدن از مزرعه برداشت شود، دارای یک تندی ملایم همراه با عطر فلفل دلمه ای خواهد بود و هر غذایی را می تواند خوشمزه تر کند.
فلفل هالوپینو دارای انواع متعددی می باشد و در ۱۵ گونه مختلف کاشت و برداشت می شود. این مدل ها عمدتا در رنگ و اندازه متفاوت هستند ولی به لحاظ طعم تفاوت چندانی با یکدیگر ندارد. فلفل هالوپینو در رنگ های زرد، نارنجی، قرمز و سبز در ابعاد بین ۴ تا ۱۰ سانتیمتر برداشت می شوند.
برای اطلاع از قیمت و خرید این محصول با ما در ارتباط باشید .