ترشی سیر مروارید نوعی ترشی است که از حبه های سیر پوست کنده که شبیه به مروارید هستند درست می شود. همگان از خواص معجزه آسای سیر باخبر هستند بنابراین استفاده از آن را در رژیم غذایی خود می گنجانند.
شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات این نوع محصولات در سطح بین اللملی می نماید.

سیر خاصیت ترمیم کنندگی بالایی برای بافت های معده، کبد و ریه دارد. این دانه های مرواریدی مانندیک آنتی بیوتیک طبیعی عمل کرده و میکروب های مضر دستگاه گوارش را از بین می برد.
مهمترین خواص سیر عبارتند از :
⦁ مفید برای درمان سنگ کلیه و مثانه
⦁ جلوگیری از لختگی و انتقاد خون
⦁ کاهنده ی فشار خون و کلسترول
⦁ مناسب برای افراد سیگاری به منظور پاکسازی ریه ها
⦁ و…

طرز تهیه ترشی سیر مروارید
ترشی سیر مروارید از سیر تازه تهیه می شود. در ابتدا سیر ها را در آب گرم خیسانده
تا پوست آنها راحت تر جدا شود. سپس درون ظرف مورد نظر ریخته و به سیرها
نمک، سرکه و آب اضافه می کنیم. در مرحله ی آخر نیز سبزیجات معطر
را اضافه کرده و درب ظرف را محکم می بندیم.
سیر ترشی را در کنار بسیاری از غذاها می توان سرو کرد همچنین
به عنوان دورچین غذا نیز می تواند مورد استفاده قرار گیرد.
این دانه های مرواریدی خاصیت ضد سرطانی داشته و مجاری ادرار را نیز پاکسازی می کند.

ترشی سیر چی چی لاس