در حالت عادی رب انار ارگانیک نباید سفت و یا شل باشد رب انار اگر سفت باشد نمیتواند طعم خوبی به غذاهایتان بدهد.
رب انار دارای خواص بسیار فراوانی است که باعث خوش طعم شدن غذاهایتان هم می شود. هنگام تهیه آن باید توجه کنید که بیش از حد مورد نیاز جوشانده نشود زیرا تمام آب آن تبخیر می شود.
و دیگر حالت رب انار ندارد چرا که سفت شده است. حالا اگر این رب را در یخچال نگهداری کنید سفت تر هم میشود و عملا شما به سختی قادر به استفاده از آن خواهید بود.
میزان غلظت رب انار و جلوگیری از شل یا سفت شدن رب انار یکی از مهم ترین نکات در روش تهیه رب انار است. رب انار که سفت شده زمانی که آن را داخل یخچال نگهداری کنید سفت تر نیز می شود و در بعضی موارد قاشق به سختی داخل آن می رود. اگر رب انار به خوبی غلیظ و سفت نشود و شل باشد حتی در درون یخچال نیز کپک می زند. وقتی به عنوان چاشنی یا سس از آن استفاده می شود خیلی دیر در آب حل می شود و در نتیجه استفاده از آن مشکل خواهد شد. در این نوشتار خواهید آموخت که اگه رب انار سفت شد چکار کنیم.
رب انار که سفت شده باشد دیرتر خراب و فاسد می شود و رنگ آن نیز تیره تر می شود. اما مواظب باشید که بیش از حد غلیظ نشود و یا ته نگیرد و زحمت شما به هدر نرود! غلظت رب انار به کلی نباید خیلی سفت و یا شل باشد. متاسفانه در موارد تجاری برخی برای کسب درآمد بیشتر، رب انار را آنقدر رقیق می کنند که حتی با نگهداری رب در یخچال باز هم کپک می زند، که این غلظت نیز مناسب نیست. بلکه باید نه شل و نه سفت باشد و میزان سفتی آن به کسب تجربه بیشتری نیاز دارد.
گاهی اوقات هم آنقدر رقیق می کنند که حتی با نگهداری رب در یخچال باز هم کپک می زند، که این غلظت نیز مناسب نیست. بلکه باید نه شل و نه سفت باشد و میزان سفتی آن به کسب تجربه بیشتری نیاز دارد.
میزان سفت شدن رب انار و غلظت مناسب برای رب انار همان غلظتی است که قاشق به راحتی در آن حرکت کند. اما اگر به هر دلیل رب انار پس از یخ شدن خیلی سفت شد می توانید دوباره آب انار گرفته و به آن اضافه کنید و بپزید تا غلظت آن شل تر شود.
همانطور که میدانید تهیه رب انار خانگی به حوصله و صبر زیادی نیاز دارد.ما اینجاییم تا به شما کمک کنیم با تهیه رب انار صنعتی با کیفیت و خرید آن از شر همچین دردسرهایی راحت شوید.یکی از برندهایی که رب انار باکیفیت تولید می کند چی چی لاس از شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا می باشد.
شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات رب انار چی چی لاس در سطح بین اللملی می نماید.
رب انار چی چی لاس با استفاده از انار های مرغوب تهیه می شود و طعمی غنی و دلپذیر به آن می بخشد. همچنین عاری از هرگونه مواد نگهدارنده یا طعم دهنده مصنوعی است که آن را به یک انتخاب سالم و خالص تبدیل می کند.
این محصول از شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا یکی از بهترین نوع از برند های موجود در بازار می باشد که این محصول را تولید و روانه بازار کرده است و علاوه بر کیفیت بالایی که دارد از قیمت مناسبی نیز برخوردار است و افراد می توانند با ورود به سایت و تماس با ما به راحتی اقدام به خرید نمایند.