آنها به گروه میوههای آلویی یا میوههای سنگی تعلق دارند و مرتبط با خانواده میوههای انبه، گیلاس، هلو، بادام و پسته هستند.
این میوه دارای مقدار زیادی ویتامین E و سایر آنتی اکسیدانهای قدرتمند است. مطالعات نشان میدهد که زیتون برای قلب مفید بوده و ممکن است از پوکی استخوان و سرطان محافظت کند.
چربیهای مفید موجود در آن برای تولید روغن زیتون، یکی از اجزای اصلی رژیم غذایی فوق العاده سالم مدیترانه ای است.
از زیتون اغلب در سالاد، ساندویچ و…. لذت میبرند.
وزن متوسط هر عدد زیتون حدود ۳-۵ گرم است.
برخی از زیتونهای نارس سبز هستند و هنگام رسیدن سیاه میشوند اما بعضی دیگر از زیتونها حتی اگر کاملا رسیده شوند نیز سبز میمانند.
در مقالهی پیش رو قصد داریم، هر آنچه در مورد زیتون لازم است بدانید را در اختیار شما قرار میدهیم.
شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا توانسته، با بهکارگیری نیروهای مجرب و خطوط صنعتی با فناوریهای پیشرفته و بهروز، این میوهٔ باارزش را در قالب زیتون شور فرآوری و بستهبندی در وزن های ۲۰۰، ۴۸۰، ۶۸۰، ۱۵۰۰گرم و قوطی ۸۰۰ و ۴۰۰۰گرم توزیع نماید.
زیتون حاوی ۱۱۵-۱۴۵ کالری در هر ۳.۵ اونس (۱۰۰ گرم) یا حدود ۵۹ کالری برای هر ۱۰ زیتون است.
ارزش غذایی ۳.۵ اونس (۱۰۰ گرم) زیتون کنسرو شده رسیده به شرح زیر است:
زیتون حاوی ۱۱-۱۵٪ چربی است که ۷۴٪ درصد آن اسید اولئیک، نوعی اسید چرب اشباع نشده است. این ماده اصلیترین ترکیب روغن زیتون است.
اسید اولئیک با چندین مزیت سلامتی از جمله کاهش التهاب و کاهش خطر بیماریهای قلبی در ارتباط است که حتی ممکن است به مبارزه با سرطان نیز کمک کند.
کربوهیدراتها ۴-۶٪ زیتون را تشکیل میدهند و آن را به میوهای با کربوهیدرات کم تبدیل میکند.
بیشتر این کربوهیدراتها فیبر هستند. در حقیقت، فیبر ۵۲-۸۶٪ از کل کربوهیدرات را تشکیل میدهد.
بنابراین محتوای کربوهیدرات قابل هضم خالص، بسیار کم است. با این حال، زیتون هنوز منبع نسبتا ضعیفی از فیبر است، زیرا هر ۱۰ زیتون فقط ۱.۵ گرم فیبر را فراهم میکند.
خلاصه: زیتون به دلیل چربی زیادی که دارد میوهای غیرمعمول است. فراوانترین چربی آنها اسید اولئیک است که ممکن است چندین فواید سلامتی داشته باشد. آنها همچنین حاوی ۴-۶٪ کربوهیدرات هستند که اکثر آنها از فیبر تشکیل شده است.
این میوه منبع خوبی از چندین ویتامین و مواد معدنی است که برخی از آنها در حین فرآوری اضافه میشوند. ترکیبات مفید این میوه شامل موارد زیر است:
خلاصه: زیتون منبع خوبی از ویتامین E، آهن، مس و کلسیم است. اگر در آب نمک نگهداری شوند، ممکن است حاوی مقادیر زیادی سدیم نیز باشند.
زیتون سرشار از بسیاری از ترکیبات گیاهی است، به ویژه آنتی اکسیدانها. از جمله این ترکیبات:
خلاصه: زیتون بخصوص از نظر آنتی اکسیدانها سرشار از اولوروپئین، هیدروکسی تیروزول، تیروزول، اسید اولئانولیک و کوئرستین است.
زیتون ماده اصلی رژیم غذایی مدیترانهای است که برای سلامت قلب و پیشگیری از سرطان مفید میباشد.
دارای خواص آنتی اکسیدانی میباشد
نشان داده شده است که آنتی اکسیدانهای موجود در رژیم غذایی خطر بیماریهای مزمن مانند بیماریهای قلبی و سرطان را کاهش میدهند.
این ماده سرشار از آنتی اکسیدان است و فواید سلامتی آن از مبارزه با التهاب گرفته تا کاهش رشد میکروارگانیسمها میباشد.
یک مطالعه نشان داد که خوردن بقایای پالپ زیتون به طور قابل توجهی سطح گلوتاتیون، که یکی از قویترین آنتی اکسیدانهای بدن میباشد را افزایش میدهد.
سلامت قلب را افزایش میدهد
کلسترول خون بالا و فشار خون هر دو از عوامل خطر ابتلا به بیماریهای قلبی هستند.
اسید اولئیک، اصلیترین اسید چرب در زیتون، با بهبود سلامت قلب در ارتباط است که ممکن است سطح کلسترول را تنظیم کرده و همچنین از اکسیداسیون LDL (کلسترول مضر) پیشگیری کند .
بعلاوه، برخی از مطالعات نشان میدهد که این میوه و روغن آن ممکن است فشار خون را نیز کاهش دهند.
ممکن است بهبود دهنده سلامت استخوان باشد
پوکی استخوان با کاهش توده استخوان و کیفیت استخوان مشخص میشود که میتواند خطر شکستگی استخوان شما را افزایش دهد.
میزان پوکی استخوان در کشورهای مدیترانه ای کمتر از سایر نقاط اروپا است و منجر به گمانه زنیهایی می شود که ممکن است زیتون از این بیماری محافظت کند.
در مطالعات حیوانی نشان داده شده است که برخی از ترکیبات گیاهی موجود در این میوه و روغن آن در جلوگیری از تحلیل رفتن استخوان موثر بوده.
در حالی که مطالعات انسانی کم است، تحقیقات حیوانی و دادههای مربوط به رژیم غذایی مدیترانهای با کاهش میزان شکستگی استخوان امیدوار کننده هستند.
پیشگیری کننده از سرطان میباشد
میوه ی زیتون و روغن آن معمولا در منطقه مدیترانه مصرف میشود، جایی که میزان سرطان و سایر بیماریهای مزمن کمتر از سایر کشورهای غربی است.
بنابراین، ممکن است این میوه به شما در کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک کند. این پیشگیری ممکن است تا حدی به دلیل محتوای آنتی اکسیدان و اسید اولئیک بالای آنها باشد. مطالعات آزمایشگاهی نشان میدهد که این ترکیبات چرخه زندگی سلولهای سرطانی در سینه، روده بزرگ و معده را مختل می کند.
با این حال، برای تأیید این نتایج، مطالعات انسانی لازم است. در این مرحله مشخص نیست که آیا خوردن زیتون یا روغن آن تأثیری در سرطان دارد یا خیر.
خلاصه: زیتون سرشار از آنتی اکسیدان است که ممکن است مزایای مختلفی از جمله کاهش کلسترول و فشار خون داشته باشد. همچنین ممکن است خطر ابتلا به سرطان و شکستگی استخوان را کاهش دهد، اما تحقیقات بیشتری لازم است.
زیتون افزودنی خوش طعم و خوشمزه به وعدههای غذایی یا پیش غذا است.
داری کربوهیدرات کمی است اما چربیهای زیادی نیز دارد. همچنین مصرف آن با چندین مزیت سلامتی از جمله بهبود سلامت قلب همراه است.
مصرف این میوه در برنامه روزانه شما بسیار آسان است و افزودن آن به یک رژیم غذایی مبتنی بر مواد غذایی کامل، عالی است.
برای سفارش زیتون شور چی چی لاس با شماره تماسهای موجود در سایت تماس برقرار کنید و اطلاعات لازم را از کارشناسان ما دریافت نمایید .با توجه به خواصی که برای سلامتی بدنتان دارد ، از قیمت مناسبی برخوردار است. کیفیت زیتون بسیار مهم است که مجموعه ما آن را تضمین خواهد کرد و رضایت شما را جلب خواهد کرد.