گوجه مناسب برای تهیه رب گوجه فرنگی گونه های مختلفی دارند که به دو صورت به عمل می آیند:
این نوع گوجه را معمولا در زمانی که امکان کشت گوجه فرنگی های کشاورزی(محلی-صنعتی) به دلیل شرایط آب و هوایی در فصل سرما وجود ندارد.
برای مصرف به صورت تازه خوری بر سر سفره ها و پخت و پز استفاده می شود.
با توجه به شرایط آب و هوای منطقه و نوع بذر با واریته و بریکس های مختلف بدست می آیند.
با توجه به واحد اندازه گیری غلظت رب و گوجه بریکس می باشد و در بازار جهانی نیز با بریکس مبادله می گردند.
معمولا گوجه ها از بریکس ۳ تا ۷ در شرایط مختلف به عمل می آیند ولی بریکس بالاتر برای تولیدکنندگان و نیز برای مصرف کنندگان مناسب تر است.
کارخانهها معمولاً گوجههایی را استفاده میکنند که بیضی شکل، دارای گوشت بیشتر و آبدار باشد.
برای تولید رب با کیفیت و بهترین خواص ، اغلب از گوجههای:
تمامی مشخصاتی که ذکر شد در تولید رب با کیفیت با برند چی چی لاس صادق است. زیرا شرکت خزر عصاره وارنا تمام تلاش خود را بر پایه تولید با کیفیت ترین محصول بنا نهاده است.