رب گوجه اسپتیک چی چی لاس صادراتی نوعی بسته بندی است که باعث ماندگاری بیشتر رب در فضای آزاد و خارج از سردخانه می شود.
واژه اسپتیک را ممکن است در صنایع غذایی بارها و بارها شنیده باشید. اسپتیک یکی از فرآیندهای تولید در صنایع غذایی بوده و یک روش فرآیند برای محصولات مایع (به خصوص مواد غذایی یا دارویی) از پیش استریلیزه شده است. فرآیند اسپتیک، می تواند قابلیتی را برای یک محصول پایدار به گونهای ایجاد کند که نیازی به یخچال نداشته باشد. دانش اسپتیک یکی از فناوری های مهم در صنعت دارویی، غذایی و بهداشتی است. مطلع بودن از تمامی جزییات و شرایطی که باید محصول اسپتیک داشته باشد در صادرات مواد غذایی یک اصل مهم بشمار میآید که صادر کنندگان مواد غذایی باید در نظر داشته باشند .
فرآیند اسپتیک شامل سه مرحله اولیه است : استریلیزاسیون حرارتی محصول، استریلیزاسیون بسته بندی و حفظ استرلیزه در حین بسته بندی. برای اطمینان از فرآیند استرلیز، فرآیند اسپتیک باید تمامی ویژگی های محصول را حفظ و نگهداری کند و حفظ این موارد در تولید ضروری است.
مشتریان اصلی رب گوجه فرنگی اسپتیک این کشورها می باشند .
3 Comments
Dear Sirs,
Im interesrted to import to Serbia your tomato paste 36-38% CB.
I have one potentiaal buyer who use 2.000 t per year and other smaller buyer.
we have the ability to export to the all Balkans contryes and Europe.
Please sent me CoA and offer in DAP Belgrade parity.
Also i need a info about waz of pazmant.
Bet regards,
Marko
marko@grm.rs
Global Raw Materials doo
Contact to us , for buying this product and this brand of tomato paste :
General Director: Engineer Ibrahim Paski
Cell Phone Name :+98 912 043 7969
Work phone name :+ 9811 33 30 3993
Email address: foodkov@yahoo.com
for buying this product contact to us :
phone : +981133303993
cell phone : +989120437969