تفاوت بین رب گوجه صنعتی و رب گوجه خانگی پاسخ این سؤال مقداری دشوار است؛ اما شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا تا حدودی به شرح آن پرداخته است:
رب گوجه فرنگی پرمصرفترین چاشنی غذا، در بین ایرانیان است، که در غذاهای مختلف به صورت سرخ کرده یا پخته استفاده میگردد. در زمانهای گذشته مردم خودشان رب گوجه فرنگی را برای مصرف یک ساله خود در خانه طبخ میکردند.
امروزه اکثریت مردم از رب گوجه فرنگی صنعتی استفاده میکنند. این محصول از مزرعه تا فروشگاه مراحل مختلف و متنوعی را طی میکند.
ترکیبات رب گوجه فرنگی صنعتی هم مثل انواع خانگی، بیشتر گوجه فرنگی میباشد؛ یعنی در استاندارد تعریف شده رب گوجه فرنگی صنعتی، ترکیبات دیگری نمیتوان در رب گوجه داشت.
برخلاف این که در برخی مارکهای غیر معتبر کدو و پیاز را میتوان در آنالیز رب گوجه مشاهده کرد. از طرفی نمک موجود در ربهای صنعتی بر اساس اعلام سازمان استاندارد، حدود ۱ تا ۲ درصد است و اگر بیشتر از این میزان به آنها نمک اضافه شود، تقلب محسوب میشود. با این توضیحات برای سفارش خرید رب گوجه با برند چی چی لاس که تولیدی صادقانه و با کیفیت است می توانید از طریق برگه تماس با ما اقدام نمایید.