cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
  • رب چی چی لاس
  • همه مقالات
  • معرفی محصولات
  • درباره ما
  • گالری تصاویر
  • تماس با ما

تفاوت بین رب گوجه صنعتی و رب گوجه خانگی

  • صفحه نخست
  • مقالات
  • رب گوجه
  • تفاوت بین رب گوجه صنعتی و رب گوجه خانگی
ناشر تیم تحریریه در اسفند ۱۴, ۱۳۹۸
موضوعات
  • رب گوجه
برچسب
  • تفاوت رب صنعتی و خانگی
  • رب گوجه خانگی
  • رب گوجه صنعتی
تفاوت بین رب گوجه صنعتی و رب گوجه خانگی

تفاوت بین رب گوجه صنعتی و رب گوجه خانگی

تفاوت بین رب گوجه صنعتی و رب گوجه خانگی پاسخ این سؤال مقداری دشوار است؛ اما شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا تا حدودی به شرح آن پرداخته است:

رب گوجه فرنگی

رب گوجه فرنگی پرمصرف‌ترین چاشنی‌ غذا، در بین ایرانیان است، که در غذاهای مختلف به صورت سرخ کرده یا پخته استفاده می‌گردد. در زمان‌های گذشته مردم خودشان رب گوجه فرنگی را برای مصرف یک ‌ساله خود در خانه طبخ می‌کردند.

  1. با افزایش جمعیت
  2. رشد صنعت
  3. رشد آپارتمان نشینی
  4. کمبود وقت، این وظیفه به کارخانه‌های تولید مواد غذایی محول شد.

امروزه اکثریت مردم از رب گوجه‌ فرنگی صنعتی استفاده می‌کنند. این محصول از مزرعه تا فروشگاه مراحل مختلف و متنوعی را طی می‌کند.

 

تفاوت بین رب گوجه صنعتی و رب گوجه خانگی

رب گوجه فرنگی صنعتی

ترکیبات رب گوجه فرنگی صنعتی هم مثل انواع خانگی، بیشتر گوجه فرنگی می‌باشد؛ یعنی در استاندارد تعریف شده رب گوجه فرنگی صنعتی، ترکیبات دیگری نمی‌توان در رب گوجه داشت.

برخلاف این که در برخی مارک‌های غیر معتبر کدو و پیاز را می‌توان در آنالیز رب گوجه مشاهده کرد. از طرفی نمک موجود در رب‌های صنعتی بر اساس اعلام سازمان استاندارد، حدود ۱ تا ۲ درصد است و اگر بیشتر از این میزان به آنها نمک اضافه شود، تقلب محسوب می‌شود. با این توضیحات برای سفارش خرید رب گوجه با برند چی چی لاس که تولیدی صادقانه و با کیفیت است می توانید از طریق برگه تماس با ما اقدام نمایید.

  • حرارت
  • زمان پخت
  • مسائل بهداشتی
  • میزان نمک
    کاملاً کنترل و شرایط نگهداری کاملاً استاندارد می‌‌شود.
    این محصول به جهت وجود عوامل بیماری‌زا کنترل می‌‌شود و میزان نمک موجود در رب کاملاً استاندارد خواهد بود.
    بنابراین در شرایط صنعتی هم
    می‌‌توان از استانداردها پیروی کرد و هم پیروی نکرد.

تفاوت بین رب گوجه صنعتی و رب گوجه خانگی

اشتراک گذاری
0
تیم تحریریه
تیم تحریریه

مطالب مرتبط

مهر ۱۵, ۱۴۰۳

پرفروش ترین رب گوجه جهت صادرات


بیشتر
فروردین ۱۹, ۱۴۰۳

راهکارهای جلوگیری از کپک زدن رب گوجه فرنگی


بیشتر
آذر ۲۲, ۱۴۰۲

چرا رب گوجه فرنگی برای سرطان مفید است؟


بیشتر

دیدگاه ها بسته شده است

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان