تولید پوره میوه جات برند چی چی لاس با توجه به نوع میوه های مورد استفاده جهت تولید پوره به سه قسمت اساسی تقسیم می گردد.
طرز تهیه این محصول صنعتی بدین صورت است که پس از آماده سازی محصول (نظیر پوست گیری و هسته گیری ) بافت آن را با استفاده از بخار کاملاً نرم می کنند و سپس محصول را از صافی و فیلترهای مخصوص عبور می دهند.
محصول به دست آمده را بدون شکر در پاکت های درب دار پر کرده و در بازار عرضه می نمایند.
این محصول معمولاً جهت مصارف مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد.
محصول چی چی لاس دارای مشخصات زیر می باشد:
میوه و مرکبات به عنوان یکی از منابع اصلی و مهم تأمین: