بهترین رب گوجه اسپتیک صادراتی محصول چی چی لاس می باشد که به دلیل بسته بندی محکم و استانداردی که دارد برای صادرات به کشورهای اروپایی و همسایه بسیار پرطرفدار می باشد .
فرآیند اسپتیک شامل سه مرحله اولیه است : استریلیزاسیون حرارتی محصول، استریلیزاسیون و حفظ استرلیزه در حین بسته بندی. برای اطمینان از فرآیند استرلیز، فرآیند اسپتیک باید تمامی ویژگی های محصول را حفظ و نگهداری کند و حفظ این موارد در تولید ضروری است. چنین موضوعی نشان می دهد که شرایط استرلیز در تمامی طول فرآیند اسپتیک درست بوده و حفظ شده است.
لازم به ذکر است این محصول با کیفیت بالا و ماندگاری زیاد می باشد و جهت تولید سس گوجه فرنگی و سایر محصولات با کیفیت مناسب می باشد.
رب گوجه صادراتی چی چی لاس با بهترین کیفیت و قیمت های مناسب از طریق شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا و صادرات به کشورهای اروپایی و همجوار انجام می شود.
تولید رب گوجه اسپتیک در بشکه نو جهت صادرات و بشکه های معمولی جهت مصرف داخلی می باشد.